Camlicagizem Kızımdayken kullandığım hiçbir lekeyi çıkarmayan geleneksel ürünleri almak istemiyorum koku konusunda illa kokusuz olsun gibi bir derdim de yok açıkçası ağır olmayan hafif kokulu deterjan olabilir ama asıl önemli olan leke çıkarıcı özelliğinin iyi olması sivenoyu hem içeriği temiz hemde hafif koku varmış sanırım ama fiyatı uni baby e göre pahalı kalıyor. Sizce hangisi deneyimleyen anneleri bekliyorum 🫶🏻
Nur321 Camlicagizem üni baby içeriği temiz değil. Rahiki mahtum, elite home, ecos3, naturalive bunlara da bakabilirsiniz
Camlicagizem Happydef Bende baktım şimdiden alayım diye trendyolda siveno 750ml 120₺ Uni baby 1500ml*2 adet 200₺
Bircicekanne Camlicagizem bn minoris ve duru granül sabun deterjan aldım minoris kokusuz doğaldı fakat biraz pahalı diğer ürünlere göre durunun doğal kokusuna bayıldım evimiz bebek gibi koktu duruyla yıkadığım kıyafetlerden sonra bebeğim doğduktan sonra alerji gelişmez ise ikisinden dönüşümlü devam edeceğim
Camlicagizem Bircicekanne Sanırım giydirmeden önce yıkadın yani Lekeli çamaşırda nasıl olur deneyimlemedin yada deneyimliyebildin mi?
Camlicagizem Hafize8 Leke çıkarmama sorunu olmasa ben granüle de razıyım ama ya bekletmeden yıkanması gerekiyor yada leke çıkarma özelliğinin iyi olması gerekiyor şaşırdım kaldım iyice
Bircicekanne Camlicagizem yok lekelenemedik henüz bebeğimizi bekliyoruz ☺️ lekeler için minorisin leke çıkarıcısını aldım arkadaşımın tavsiyesiyle başka bir arkadaşım green clean leke çıkarıcıyı önermişti
Ceycey3 Unibaby nin farklı farklı deterjanları var, yenidoğan deterjanının içeriği tamamen temiz, sadece sabun ve saf su var biz onu aldık
Camlicagizem Ceycey3 Benim dediğim uni baby yenidoğan diye geçiyor yorumlarda iyiydi içerik temiz değil denince siparişi iptal ettim valla 🤗
Camlicagizem Bircicekanne Sağ Salim kucağımıza alırız inşallah 🫶🏻 Türlü yollar denenecek sanırım bizim vaktimiz var daha 21 haftalığız ama fiyatlar yerinde durmuyor malum bugğn almadığımız herşey yarın daha pahalı olabiliyor oyüzden şimdiden yavaşça alayım dedim ama karar veremedim 😊
kvsr22 Camlicagizem Duru granül aldım ama bir de yanına sıvı deterjan alacağım onu da omo düşünüyorum
Camlicagizem kvsr22 Omo da kullanmıştım ama pek etkisini görmedim makine dolsun diye beklediği için sanırım