YeniGelinMeselesi --Kubra-- ben öyle kesin konuşamıyorum kız diyorum mesela sonra ya erkekse bide diyorum erkek desem içimden kız geliyo böyle karışık ya😂
YeniGelinMeselesi Fener1608 Allah hayırlısıyla kucağınnıza almayı nasip etsin ne güzel duygular bakalım bizde sabrın sonu selamettir diyip bekliyoruz 😊
Fener1608 YeniGelinMeselesi Amin herşeyin bir vakti zamanı var bizim ki 4 sene sonra gelmeyi seçti sağlıkla sıhhatle gelsinler tez zamanda güzel haberlerini alırız inşallah 😊
YeniGelinMeselesi Mmnj bende daha hamilelik yokken ortada kız bebek pijaması aldım kalpli kalpli böyle iinşallah giydirmek nasip olur😊
Mmnj YeniGelinMeselesi inşallah canm sağlıklı olsunlar da erk kız canları saolsun 4.5 yaşında oğlum var birde kızm Olçak inşallah 🥰
YeniGelinMeselesi gizemvural çin takvimi annemde teyzemde komşuda hepsinde doğru çıktı bende kız gösteriyo bakalım hayırlısı diyoruz🤭🤭
_gulfer YeniGelinMeselesi gebe olduğumdan beri erkek olacak erkek hissediyorum die die en son net olarak kız olduğunu öğrendik rabbim önce sağlıklı ve hayırlı bi evlat olarak doğmasını nasip etsin cinsiyet meselesi boş yani
YeniGelinMeselesi Fener1608 öyle tabi rabbim ne zaman uygun görürse bizimde 6. Ayımızda nasip oldu beklenmedik bir anda merhaba dedi bize miniğim demekki zamanı şimdiymiş dedik bizde 🤭😊
Tatar59 YeniGelinMeselesi ikisinde de hissetmiştim. İlkinde kız hissetim kız oldu. Şimdi de başından beri erkek hissetmiştim. Hatta şakasına diyodum doktor kız derse bile inanmic başka doktora gidicem diye. Erkekmis zaten ☺️
Fener1608 YeniGelinMeselesi Aynen ne güzel çok beklememişsiniz Rabb’im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😊
Jiyan_akbulut Ben daha hamile değilken bile içimden hep erkek geçiyordu eşimde kız çok istiyordu ama benim hislerim çıktı
Nuurmu YeniGelinMeselesi rüyamda görmüştüm oğlumu kucağıma verip ismi üzerinde Cihangir olarak yazıyordu. Çok şükür oğlumuz olcağını öğrendik ismi Allah’ın izniyle Cihangir olacak 39 haftalık hamileyim bekliyorum 🥹
nih YeniGelinMeselesi ben de ilk öğrendiğimde yanlışlıkla oğlum diye sevmiştim, öyle doğmuştu içime. Oğlan çıktı
Bircanm YeniGelinMeselesi Rabbım gönlünüze göre versin 🥰 banada erkek derlerse şok geçiririm sanırım ismini bile düşündüm şimdiden 😅😂
Snem33 Haftada doktorum kız olabileceğini ama kesin olmadığını söyledi ben erkek istiyordum sonrasında kara lahana testi yaptım arkadaşım doğru çıktığını söylemişti hurafe diyebilirsiniz ben denedim erkek çıktı sonra çok merak ettiğim için cinsiyet tahmini yapan birine ultrason fotoğraflarını gönderdim %80 erkek dedi sonraki kontrole gittiğinde 16 haftalikken erkek olacağını öğrendim 🙃
Nazli_kalkn01 Snem33 bize de 12 . Haftada kız dediler bende inanmadim erkek hissiyordum ve rüyam da görüyordum sürekli 14. Haftada erkek dediler bu günde gittim 😀😀 16. Hafta 4 günlük geri geri cinsiyette değişme var mı dedim 100 💯 erkek dedi 😀
YeniGelinMeselesi Snem33 yaa kara lahana testi ne peki nasıl yapılıyo ilk defa duydumm🤭Hayırlı evlat olsun inşallah
Nazli_kalkn01 YeniGelinMeselesi hamile olduğumu öğrendiğimde ilk içimden geçende rüyalarımda gördüğüm cinsiyette aynı çıktı 💙 🥰