YeniGelinMeselesi Camlicagizem yok ya ben çok ağrı çektim öğrendiğimden beri bulantılara razıyım yani gözüm korkmuyor ağrı olunca bebeğe biişey mi oldu düşüncesi işe yiyip bitiyorum🥲 yaaa sende mi bürütüs🤣🤣🤣 İnşallah diyeyim bende kızım olsun çok istiyorum ocakta öğrenicez cinsiyeti inşallah unutmazsam yazarım etiketlerim etiket yapmasam bile post açarım emin ol 🤭🤭😊
Camlicagizem YeniGelinMeselesi Ss aldım özellikle Ocak ayı postlarına bakıcam😁😁 Hee bide Kızımdayken cinsiyet 12. Haftada %95 kız dendi erkekte detaylıda 3 gün önce netleşti😅 ALLAH sağ Salim kucağına almayı nasip etsin🌸
Mmnj YeniGelinMeselesi oğlumda bnde hep kız dedik oğluma bir gün sordum kardeşin ne olsun diye kız anne kız olcak dedi ve kıZım olcak 34+2 🥰🥰
YeniGelinMeselesi Mmnj bizde ufak çocuklara falan soruyoruz böyle 1-2 tane sorduk kız dediler hep bilmiyorum ya 🤭🤭
Mmnj YeniGelinMeselesi içime de doğdu ayrıca ben bir zamanlar çorap indirimde idi kız çorabı almıştım birde oglumda kız kardeşim olck anne kız olsun dedi içimize doğmuş yani 34+2 iz kızım olcak inşallah 🥰
Asure123 YeniGelinMeselesi biz en baştan beri erkek hissediyorduk, herkes öyle hissediyordu. Gerçekten de erkek çıktı 😁 Çin takvimi vs internetten birçok şey baktım onlarda da erkek çıkıyordu 😂
YeniGelinMeselesi Asure123 vaay bende çin takvimi baktım kız çıkıyo bakalım sonuç neler olucak ocağı beklemek zor yahu 😅
Annesiiivebebek YeniGelinMeselesi ben rüyamda hep erkek bebek gördüm sonra ogrendım kı oğlum olacakmış😍👶🏼🥰🪽
Eminefidan YeniGelinMeselesi Kız da olsa erkek de olsa Allah hayırlısını ve sagliklisini nasip etsin öncelikle 😊 ben de aslında birkaç kere gördüm rüyamda bebeğimi fakat cinsiyetini bilmiyordum . Hep emzirdigimi görüyordum. En son kızım kendini gösterdi rüyamda. Eşim de hastaneye gitmeden bir gün evvel ne hissediyorsun diye sorduğumda içinden kız geçtiğini söylemişti. Kız erkek ayrimimiz yoktu. Ama bı tarafımız da kız olsun diye dua ediyordu galiba içten içe ama birbirimize söylemiyorduk😂
YeniGelinMeselesi Eminefidan amin amin öyle tabiki öncelik sağlık sıhhat 😌 Bizde aynı öyleyiz ayrım yapmıyoruz ama içten içe de bi tarafa daha sıcak bakıyoruz hayırlısını versin rabbim
MomsE YeniGelinMeselesi annenin içine doğarmış öyle diyolar 😂 ben oğlum olacak diyordum hep hissediyordum oğluş geliyo 😂
--Kubra-- Hep bi kızım olsun istemiştim. Hamile olduğumu öğrendikten sonra dedim ki bu erkek. Hissettim. Anlamıştım. 17.haftamda erkek olduğunu öğrendim. Oğlum şuan iki aylık, canım oğlum iyi ki var ☺️
YeniGelinMeselesi --Kubra-- ben öyle kesin konuşamıyorum kız diyorum mesela sonra ya erkekse bide diyorum erkek desem içimden kız geliyo böyle karışık ya😂
Nezooo YeniGelinMeselesi ben rüyalarımda sürekli erkek bebek gördüm . Hiçbir şey hissedemiyordum ve oğlumuz olcak inşallah
Fener1608 YeniGelinMeselesi Ben hamile olmadan öncede sonra da rüyamda hep erkek bebek erkek çocuk görüyordum içime de hep erkek doğuyordu eşim ve ailesi de kız çocukları olmadığı için hep kızcılardı ama tabi ki de benim dediğim gibi oldu oğlum olucak Allah nasip ederse 😂
YeniGelinMeselesi Fener1608 Allah hayırlısıyla kucağınnıza almayı nasip etsin ne güzel duygular bakalım bizde sabrın sonu selamettir diyip bekliyoruz 😊
gizemvural YeniGelinMeselesi içime hep kız doğmuştu herkes erkek diyordu ama ben inatla kız doğuracağım diyordum manifest yapa yapa kız oldu 😅😂
YeniGelinMeselesi gizemvural hahah çok iyiymiş bu bende büyük konuşmak istemiyorum sorana hayırlısı diyorum da içten içe hep kızım olur inşallah diyorum🤭🤭
YeniGelinMeselesi Mmnj bende daha hamilelik yokken ortada kız bebek pijaması aldım kalpli kalpli böyle iinşallah giydirmek nasip olur😊