Ben 4.5 yıllık evliyim ve genç kızlığımdan beri adet düzensizliğim var 8 ay regl olmadığımı hatırlıyorum. 2019 da evlendim bakarken hiç sorun olmamıştı bnm için açıkcası. Düğünden iki hafta kadar önce koşuşurturma telaş derken 6-5 kilo verdim ve evlendiğim gün hamile kaldım. 13 haftalıkkrn suyum tamamen geldiği için ölü doğum yaptım. Sonrasımda PKK olduğumu söyledi doktor. Bir ay kadar sonra önce regl olmak için tarlusal sonra kilometre sonra ovitrelle iğne sonra çatlatma iğnesi yaptım. Ancak gebelik oluşmadı. Ara ara kontrollere geldim bi sonuç alamadık. Birinci seneyi geçtikten sonra şehir hastanesi’nde tedaviye başladım. Tüm testleri yaptırdm her çektirdim eşim sperm testi yaptırdı PKK dışında hiç bir sorunumuz yoktu birde benm aldığım 20 kilo dışında. Tabi devlet hastanesi olduğu için ve çalıştıgm için sürekli izin alamadım tedavi süreci uzadı baya bende bıraktım sonra. Sonrasında sadece ultrasonla ovulasyon takini yaparak hamile kaldm ancak buda dış gebelik ile sonuçlandı. Bundan bir buçuk ay sonra kalp krizi geçirdim arastırmalar tedaviler felan derken baya zaman geçti. Sonra bebek için tüm tahlilleri yeniden yaptrdım. Yine pko dışında bir sorın çıkmadı. Bu arada eşim şehir dışına gittiği için bu da böylece yarıö kaldı. Bende bıraktım artık bebek için doktora gitmeyi. Kendi kendime artık kendime bakıcam dedim. Diyetisyene gitmeye başladım 6 ayda 14 kilo verdim ve 6.ay dolmadan meğersem hamile kalmışım son ay diyetisyen için yaptırdığım kan tahlilinde öğrendim. Pko bir hastalık değil bu bir sendrom. Öncelikle beynimizden benim çocuğum olmuyor ne yapacak gibi negatif düşünceleri silin. Sonrasımda güzel ve dengeli bir beslenme programı edinin. Emin olun çok faydası olacak