Buscannn Kızlar ssvd adayıyım bu sabah yatışım vardı ama geceden beri ara ara gelen sancılarım vardı saat 3 ten beri sancılarım düzene girmeye başladı 10 Dk da bir geliyor bebeğim 36+1 haftalık lütfen dua edin kolay ve kazasız belasız bir doğum olsun
Taha100111 Buscannn bende 37+6 yim 4 cm acilmayla evde sancilarimin düzene girmesini bekliyorm rabbim kolaylıkla doğumlar nasip etsin hepimize 🥺🤲
Taha100111 dilaraRecep şuan sadece adet sancısı bastırdı kasılmalarım yok ama o sancida geçmiyor. Doğum sancısı mi bilemedim
dilaraRecep Taha100111 bende 37 haftalık doğurmuştum bahsettiğin gibi adet ağrısı gibi bir ağrım olmuştu sonra kanamam başlamışdı haastanede auyum gelmişti tabi herkes farklı
Taha100111 dilaraRecep dün baya bir kanamam geldi. Bugunde kahverengi leke oluyor nişanla beraber geliyor. Dün hastaneye gittim ebe tarafindan azarlandim birde gidesim gelmedi geri hastaneye evde bekliyorm
Babydurubaby Kızlar benim de sabahtan beri göğsümün altı sancıyor karnım sancıyor böyle bişey mi doğum sancısı ilk doğumum stres oldum
Taha100111 dilaraRecep dün muayene etmişti beni eve geldim kanama geldi geri gittim. Ebe soylenmeye başladı çatı muayenesi yaptım gelir normal falan diye sonra tekrar çatı muayenesi yaptı 4 cm açılma olmuş hastaneye yatircam dedi bende hazirlanayim geleyim dedim sürekli tersledi azarladi bende gitmedim doktoruma yazdım nobetciydi.baska hastaneye gitmeyi dusunuyorm
Halilesma Taha100111 nerden buluyormus azarlama hakkını su çatı kontrolü yapan ebeler hep mi cins olur hiç düzgün konuşana rastlamadm bence şikayet edin keşke siz de paylasaydiniz bı güzel
Taha100111 dilaraRecep başka hastaneye geldim sancilarm başladı fitille rahim ağzını açıp doğum yaptrrcaklar insalh kolay geçer
Minikayak24 Taha100111 benimde ağrım var adet sancısı gibi belimden kasığa vuran sizinde öyle miydi 37+6 yım vajinadada var ağrı baskı