Zumzugukodummuzzingillatirim 3prens1prensesmom yok kız artık boğuldum sorulardan topluca yanıt verip geçiyorum 🤣
Hdhdhsjsj Yaa cidden seni tanımayı çok isterdim yorumlarına olayları anlatisina çok gülüyorum. Normal hayatta da masanın güldüreni misin sanala özgü bişey mi bu 😂
Zumzugukodummuzzingillatirim Hdhdhsjsj aşkım ben her yerde olayım. Huyum bu kurusun. Ama masanın sadece güldüreni değilim, akıl hocası, mantıklı düşüneni, ayrıl kanka o çocuk seni üzer diyeni, masada olmayınca evi basılanıyım 😎🤣 birde bir yerden sonra beyin yakanı fldödödö.
Zumzugukodummuzzingillatirim Hdhdhsjsj yok yok tövbe de, bu sefer 5 yönteme tamamlayacağım hamile kalmam daha zaten herhalde. Kalmıyım lütfen estetik olcam ben
Zumzugukodummuzzingillatirim Hdhdhsjsj vajinal estetik, belki göğüs bilmiyorum canım anne estetiği olacam topluca 🤣
Zumzugukodummuzzingillatirim Hdhdhsjsj yok yok evde yatıyom öyle kocamı bekliyorum tatlı getirsin diye…
Hdhdhsjsj Zumzugukodummuzzingillatirim kız bişey dicem sen ekmekle kavga eden msn😂😂😂😂😂😂 zumzuk ordan mi boyle bı muhabbet mi vardı varsa aydinlatsana
Zumzugukodummuzzingillatirim Hdhdhsjsj ekmekle görümce döneni diyorsan o polyanna reyiz o bu aralar yok
Hdhdhsjsj Zumzugukodummuzzingillatirim seni stolkluyorum şuan postlarini okuyorum kız sen buranın puccasısın neeeet
Hdhdhsjsj Zumzugukodummuzzingillatirim 2.nin ismine karar verdin mi 😂😂 postu dan sonra börü diye dolanıyorum evde