myangelson Zumzugukodummuzzingillatirim olsun seninkiler pek bı inatci bizim dedigimiz olacak diyorlar 😂😂
buketpoyraz Zumzugukodummuzzingillatirim hiçbişey suan adın kadar dikkatimi çekemezdi hshsshdhjshdhshshhs süper ya Evin tüm. Camlarını sil iki dk duvarları da sil bol bol squat yap gelir camları mutlaka sil çok işe yarıyor 😂
Zumzugukodummuzzingillatirim buketpoyraz daha bugün temizledim her yeri… Kızımda da böyle olmuştu doğuramayacam zorla çıkartılacak bu bebe ben anladım
3prens1prensesmom Zumzugukodummuzzingillatirim posta tekrar denk geldimde aklima geldi siz yeni dogum yapmamis miydiniz tekrar mi gebe kaldiniz 😂gebe kaldiniz ve dogum mu yakin 🙈🙈
Zumzugukodummuzzingillatirim 3prens1prensesmom ben geçen sene 28 Temmuz’da doğurdum evet 39+3 hamileyim ve yine doğmuyor. 2 faktörlü korumaya rağmen hamile kaldım, isteyerek böyle bir halt yemedim teşekkürler. Geri çekilerek korunmadım bu arada.
3prens1prensesmom Zumzugukodummuzzingillatirim yok yok yanlis anlamayin bende gecen yil kasimda dogum yaptim bu ay yine 20sinde dogurcam 🙈 postlarinizdan esprilerinizden sizi taniyorumda gelmiyo bebek diyince tekrar mi gebesiniz diye sormak istedim☺️ yanlis anlasildiysam affola 💜
Zumzugukodummuzzingillatirim Betustrkmn haydaaa tarih tekerrürden ibarettir dedikleri fkflfmfkf yok 39+3 bende doğurmadım dkdldlf
Zumzugukodummuzzingillatirim 3prens1prensesmom yok kız artık boğuldum sorulardan topluca yanıt verip geçiyorum 🤣
Hazalaskin Deletedmom_116 he aman gelme buraya bu yolun sonunda ışık yok bix yandık sen yanma gülüm 🤣