YigitPoyrazMomm minikmucizeemaak hadi inşallah hayırlısı ile gelsinler son düzlükteyiz artık sabrımız kalmadi😊
YigitPoyrazMomm Dzb Allahım Maşallah canım Maşallah rabbim ömrünü bahtını güzel eylesin yavrularımın ve bende erkek bebeğime hamileyim ilerde inşallah bitane de kızım olur💙💖 sağlıklı olsunlar da ama insan diğer meyveyi tatmak istiyor😊
Dzb YigitPoyrazMomm canım ben dördüncü çocuğu hiç istemedim gittim tüplerimi bağlattım ama ameliyat olmadan hamile kalmışım, duyunca şok olduk vardır Rabbimin bi bildiği☺️sağlıklı olsunlarda cinsiyet hiç önemli değil🤭 Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲
Mermicek-annesi YigitPoyrazMomm aynen çok aZ kaldı kavuşmaya 🤗🤗🤗🤗🤗 benim paşa biraz sabırsız gibi bakalım hayırlısı
YigitPoyrazMomm Mermicek-annesi oy yerim benimde oğlusum artık son haftalara geliyor durmuyor maşallah artık dogursam moduna girdim😊🐣
Mmnj YigitPoyrazMomm 34+2 iz kızımla bizde 3 gün var aramızda sezeryan olcam icin 20 gün sonra gün verilcek inşallah
Mermicek-annesi Mmnj sizinle aramızda 2 gün var ben normal istiyorum ilk oğlumda normal oldu o yüzden normal istiyorum
YigitPoyrazMomm Mermicek-annesi normal olma yolunda ilerliyoruz inşallah canım pazartesi günü nst var bakalım minik içerde nasıl😂
Mmnj YigitPoyrazMomm inşallah sezeryan olucam o yüzden agrı çekmem ama genel mi olsam yarım mı tercih etsem amalyt da onda karar sızım
YigitPoyrazMomm ZeynalNaibee kuzu spor yapıyor musun bol bol merdiven in çık saglikla kucağına alırsın inşallah canim😊💖
ZeynalNaibee YigitPoyrazMomm Hayır spor yapmıyorum çok ağırlaştım halim yok sancım oluyor ama birşey yok Teşekkür ederim hepimiz sağ salim kucağımıza alalım inşəAllah