YigitPoyrazMomm Benim canım oğlum kavuşmamiza çok az kaldı herşeyine razıyım yeter ki sağlıkla gel bal oğlum dünyanın en güzel duygusu anne olmak. Rabbim herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah🙏💜 
Mmnj YigitPoyrazMomm 34+2 iz kızımla bizde 3 gün var aramızda sezeryan olcam icin 20 gün sonra gün verilcek inşallah
Deletedmom_85 YigitPoyrazMomm 104 🥹 99lara dusmemize az kaldı inşallah sonrası daha kolay tıkır tıkır geçer öyle umuyorum.
Dzb YigitPoyrazMomm 21 gün kaldı 😌nefes almakta zorlanıyorum artık , dördüncü doğumum olacak inşallah 🥰
YigitPoyrazMomm Damla1623 yaa çok sevindim sağlıkla kucağına al inşllah canım darısı bizim başımıza😊🌸
YigitPoyrazMomm Dzb bir kaç hafta sonra kollarında kuzum az kaldı bitecek kavuşacağız inşallah benim kaburgalarım midem felç oldu ne yatabiliyorum nede uzanabiliyorum
YigitPoyrazMomm Deletedmom_85 amin inşallah canım 99 dan sonra çok hizli gidiyor zaman rabbim bir avazda kurtarsın hepimizi💜🙏🌸
Deletedmom_85 YigitPoyrazMomm inşallah öyle olur ya bakalım 30 35 leri görecek miyiz daha çok var gibi geliyor düşününce. 🥹
Arslannesi YigitPoyrazMomm cok zorlaştı canım ağırlaştığı için uyuyamıyorum artık ama normal doğum olduğu için daha günüm belli değil hayirlisi ile vaktinde gelsin inşaALLAH bebişlerimiz ALLAH hepimize kolay doğumlar nasip etsin amin 💐🤲
YigitPoyrazMomm Deletedmom_85 goreceksin tabiki Allahin iziniyle canım bende hep endişe ile düşünüyordum gözümü bir açtım kapatım bir baktım 37 gelmisiz💖😊
YigitPoyrazMomm Arslannesi Allah yardım etsin bize çok zor yaşayan anlar halinden seni çok iyi anlıyorum bende inşallah normal doğum düşünüyorum amin inşallah canim🌸💖
YigitPoyrazMomm Dzb Allahım Maşallah canım Maşallah rabbim ömrünü bahtını güzel eylesin yavrularımın ve bende erkek bebeğime hamileyim ilerde inşallah bitane de kızım olur💙💖 sağlıklı olsunlar da ama insan diğer meyveyi tatmak istiyor😊