asyap Benimde erken doğum riskim var özele sordum normalde serviste geceliği 4000 liraya yattım kendim için ama yenidoğan da hiç ücret alınmadığını söylediler belli bi prosedür vardır bir hastane alıp bi hastanenin almaması saçma olur
AysegullM Sdylmz şikayet edin yasal değil çünkü şikayet var sitesine bakın orda da geri alanları göreceksiniz
AysegullM Sdylmz antalya memorial mi orası alıyor malesef benim bebeğim de orada yattı. Doktorları çok iyi ama
AysegullM Sdylmz bende çok memnundum bebeğim hala Aşkın hanımı görünce ya da sesini duyunca gülücük saçar erken doğmasına üzüldüm ama erken doğup emin elde olması içimi rahatlatmıştı Doktorların hemşirelerin ilgisi çok iyiydi. İnşallah tez zamanda çıkar bebeğiniz
Sdylmz AysegullM evet kısa sürede çok iyi toparladı yavrum. Aşkın hanım aşırı iyi bi doktor gerçekten aynı şeyleri yaşamışız çok teşekkür ederim inş kısa sürede alırım miniğimi
Sdylmz Erenbebis yasal değilmiş biz sgk dan bi tanıdık bulduk ve yasal olmadığını ögrndik ödeme almadılar sizde yasal olmadığını söyleyin şikayet edeceğinizi söyleyin almıyorlar