Diyetisyen Yagmurerol hafif değil 16 kilo. Ama yatacağı yer çok sert değil yinede ben altına bir battaniye koyacağım
Selseli gulsm77 çünkü hem aracımız tek kapılı bagajı çok küçük spor araba olduğu için sığmıyor hemde bebeğim kolik bir bebek olduğu için giç bindiremiyorum ağlıyor kucakta durmak istiyor
Bademim Bebek arabası alırken üstündeki aparatıyla bütün olarak kapanmasına dikkat edebilirsiniz yoksa oto koltuğu kendi puseti ve tekerlek kısmı için üç parça olacak arabaya koyarken de tek başınıza katlanmanız gereken durumlarda daha fazla uğraşmanız gerekebilir birde benim gördüğüm bazı bebek arabalarında çocuk büyüdüğünde ayaklarını koyabileceği yer olmaması bu bende ?? Travel Bebek arabalarında bi diğer gördüğüm küçükken iyi ama büyüyünce ayak kısmı düz gitmediği için o kısmı kafesli gibi çocukların ayaklarının rahat olmadığı uzatamadığı bu duruma gelince de başka Bebek arabası almak zorunda kalmayalım gibi özelliklere dikkat edelim derim 🤦🏼♀️
Selseli gulsm77 6500₺ ye satıyorum çizik dahi yok çünkğ fatırası duruypr 3 ay önce aldım hiç binmedik diyebilirim
Gullusah Mervesg kraft fit nasıl acaba bende aldım ama daha kullanmadım yakında kullanacağım olumsuz bir yeri varmiydi
Gullusah Mervesg bize de satıcı çok tavsiye etti ama bakalim inşallah iyidir sadece puseti biraz küçük gibi geldi gözüme