Erva18 kuzum bunun cevabini ne doktorlar ne biz verebiliriz rabbimin takdiri bu. Bizde 3 yil istedik ilacli tedavi olduk olmadi aylarca denedik ugrastik olmasi en son asilama icin randevu aldim doktorumdan gecikmem olunca kan verdim hamile oldugumu ogrendim. Asilama icin gidicek oldugum randevuya bebegi gormek icin gittik. Ki sen en azindan hamile kalabiliyosun boyle düşün en azindan kalabilirsin ama benim gibi ugrasip da hic hamile kalamayan insanlarda var onlar nasil care bulsun bi sorun olmadigi halde. Yani nasil anlatayim bilmiyorum ki valla ya en azindan hamile kalabiluyosun hic hamile kalmasaydin iste o zaman kafayi yerdin bi sorun yok neden olmuyo demek ki baska bi yerde bi sorun var diye kafayi yerdin. Kendimden biliyorum 😂 neyse iste sadece dua et kafandan sil bak ben burda hamile kalmadan once o kadsr cok insandan duydum ki kafandan sil diye inanmazdim ne ilgilisi var diye ben tedaviye ara vermistim o sekilde asilamaya karsr verdik ara cerdigim zaman oldu hic iliskiye hamile kalmak icin bile girmedim cunku reflimi bekliyodum asilama yaltircaktik emin ol gercekten aklindan silince oluyomus emin ol bak buna.🤲🏻🤲🏻 rabbim isteyen herkeze nasip etsin. Bu arada bu durumuna sukret kuzum cok sukur bi sorunun yok bu arada rahim filmi cektirdin mi hic