fatos2404 Kızlar yardım eder misiniz ilk gebeliğimde sigarayı bırakmıştım oğlum şuan 5 yaşında ama bunda yapamıyorum bakın 9 saat içmedim elim ayağım uyuştu kafam yerden kalkmıyor aşırı gerginim ve ağlamalar geliyor napıcam bilmiyorum ve bu gerginlik hallerimi göstermemem gerek bi oğlumda var 🥺
NewbieMommy fatos2404 Ben testi yapıp pozitif gördüğüm andan beri içmedim 16senedir içiyorum. Zor olmadı. Eşim içiyor hala ondan kokusu gelince tiksinmeye başladım özellikle bulantı zamanında. Umarım siz de tiksinirsiniz en yakın zamanda 😔 üzmeyin kendinizi 🌸
Deletedmom_112 fatos2404 15 senelik içiciydim aşıktım resmen benimki planlı hamilelikti öncesinden bıraktım. Kendime bi sınır koydum günde 10 sigara içtim sonraki gün 9 sonraki gün 8 sonraki gün 7 derken son gün 1 içtim ondan sonraki günler krize girdikçe eşimden bi fırt çektim. Kahve çikolata çok severdim onu çoğalttım naneli şekerle oyalandım hamile kalmadan bırakmış oldum. İradenize inanın ve güvenin başarabilirsiniz inşallah siz de bırakabilirsiniz 🌸
MrsElifg fatos2404 bende ilk hamileliğimde kalp atışını duymaya başladığımda bırakmıştım sonra bulantı tiksinti geldi ama 9. Ayında hiç istemediğim kadar içmek istedim deli oluyordum ağlayacak hale gelmişim resmen eşim içerken dumanını içime çekiyordum 😅 doğuma kadar içtim ne yalan söyliyim doğumdan sonra altı ay içmedim şimdi ikinciye hamileyim 6 haftalık olacak bulantılarım başladı diye içmiyorum iyide oluyor kokusuna bile tahammül edemiyorum. Sizde azaltarak bırakmaya çalışın o gerginlik çok zor oluyor anlıyorum
Tugceliko-19 fatos2404 ben ilk kızımda da bırakamadım şu an 36 haftalığım oğlumda da içiyorum marifet gibi söylemiyorum ama olmuyo yani aksine daha fazla istedi canım . Günde 10 tane felan içiyorum ama şu ince sigaralara başladım en inceleri varya en azından nikotini diğerlerine göre az çok kesmiyo ama yapacak bi şey yok artık.
fatos2404 selcancemarda eşim bi anda bırakmamı istedi ama şuan cidden kötüyüm planlı bi gebelik olsa öncesinden bırakmaya çabalardım belki bırakırdım ama şuan hormonlarda tavanken 🥺
fatos2404 Deletedmom_112 ay inşallah ya benimde planlı olsa bi şekilde olurdu belki ama planlı değildi sürpriz oldu
fatos2404 Semanur60 benim öğrenmeden 1 paket biter fazlasıda gelirdi öğrenince elimden geldiğince az içmeye çalıştım bugün hiç içmeyim dedim çok fazla rahatsız oldum her bakımdan
denizby ben 22+3 deyim. Günde maksimum üç tane içiyorum ama üç tane içtiğim çok nadir. Bazen günde 1 tane içiyorum, bazen 2 tane. Bebekten önce günde 1 paketten fazla içerdim, öğrendiğim an 2 ye düşürdüm
fatos2404 MrsElifg ah hemde ne zor oğlumda bu durumdan etkileniyor onada üzülüyorum oturup ağlıyorum 🥺
denizby fatos2404 ilk zamanlar çok zor oldu. arada eşimin içeceği sigarayı ben yaktım e yakarkende zaten bir iki çekince aslında o hevesi almış oluyorsunuz. biraz da böyle deneyin
fatos2404 Tugceliko-19 tabiki marifet değil eminim burda yapabilen herkes bırakmıştır ki imrenerek takdir ediyorum gurbetteyim işim muhasebe stresli bir iş bunlar üst üste gelince hiç duramıyorum