elaunverr Mmeelliikkee yaaa cam olanların hepsi mi öyle acaba öyleyse durum kötü pek kullanışlı olmaz gibi
Mmeelliikkee elaunverr diğer markaları bilmiyorum canım ama aventte hem küçük hem büyük camda genel olarak kronik bi sorun bi tık sıksan atıyor hafif kalsa akıyor , ppsinde sorun yok ama
Elifdenizmtl elaunverr Bence plastik daha iyi kendim de aynı markanın ikili plastik olanını tercih ettim
Ihlamurrengi Bi küçük bi büyük cam aldım. Yahu sürahi camı değil ki. Kalın cam. Nerden atacak çocuk? Dışına koruma falan takarız. Cam sağlıktır. Akıtma beni de şüpheye düşürdü. Bi denicem. İndirimden aldım
_Tazeanne Baahar4549 ha öyle mi kontrol ettim de +1 ay yazıyor satıcı da yazmış yenidoğana uyumlu diye
minikmucizeemaak elaunverr Ben küçük ve büyük plastik aldım. Hem ağırlık hem kırılma açısından. Zaten aventin plastiği da adi değil o yüzden çevremdende örneklerle plastik aldım
Birikii İkisini de plastik alabilirsiniz hiç birşey olmuyor 1 senedir kullanuyorum. Plastik dediği de adi plastik değil yani öyle koku falan olmuyor
acilicigkofte Ben cam aldım memnunum şimdilik. Zaten şu an ben besliyorum. Büyüdüğünde de farklı alırım.