elaunverr Meraba annişler biberon tercihi sizce cam mı yoka plastik mı olmalı? 125ml ve 260 ml almayı düşünüyorum sizin öneriz nedir
Baahar4549 elaunverr Daha kullanmaya başlamadık bebişimiz henüz yolda ama avent’in yeni doğan’a uyumlu küçük cam biberonunu aldım. Bir de +6 ay olan büyük boy plastik olanını aldım. İlk 6 aylık süreçte kullanmak gerekirse hem küçük olması sorun olmaz hem de cam daha sağlıklı olur diye. Diğer biberonu da fırlatabiliyor bebekler diye plastik aldım.
Mmeelliikkee elaunverr cam kullandım , yanlışlıkla annem kırdı akşam saatiydi e bebekte pp olanı buldum . Camda atma yapıyordu başını takınca tam oturmazsa akıtıyordu ama pp daha rahatmış az üst baş değişmemiştik hiç akıtma yapmıyor birini öyle al kesinlikle
Birikii Plastik daha kullanışlı çocuk büyüdükce yere atıyor ve kırılma şansı yükseliyor. Sadece biberon kullanacaksanız tabiki iki biberon daha mantıklı
elaunverr Baahar4549 bende aynen bu şekilde düşünmüyorum çokta emin olamamıştım inşallah güzel günlerde kullanmak nasip olur 😍💝
_Tazeanne Baahar4549 +6 ay olan kaç delikli acaba ben bitane büyük aldım tek delikli ama 260 ml Yenidoğana uyumlu dedi satıcı biberonun büyük olması önemli mi acaba yoksa sadece başlığı mı
elaunverr _Tazeanne biberon boyutu büyüdükçe deliğide artıyor diyebiliyorum 260ml genelde 6ay ve sonrası için öneriyolarlar 🤷🏻♀️
_Tazeanne elaunverr üzerinde +1 ay yazıyor tek delikli bilemedim ki ay yenidoğan da tek delikli oluyor sadece bunun miktarı fazla olur heralde
elaunverr Mmeelliikkee yaaa cam olanların hepsi mi öyle acaba öyleyse durum kötü pek kullanışlı olmaz gibi