yenidenanne34 Gozde_2298 o referans degeridir. Sizin degeriniz tam kac çıkmış fotograf atabilirseniz bakalim
Demsi_83737 Gozde_2298 benim de adetime 8 gün kala <2 çıktı. Adetim geçti 7 gün test yaptırdım yine <2 çıktı. Benim yükselmedi hamile değilim. Çok arada bi değer bu. Yükselen de var yükselmeyen de. Ama ne olur ne olmaz ilaç kullanmayın
1palyaco Gozde_2298 Bu linke tıklayıp fotoğraf yükleyin daha sonra link oluşmuş olacak kopyalayın kopyaladığınız linki burada paylaşın . Yönlendirecek zaten sizi https://mutluresim.com/?lang=tr
Sergul1425 Gozde_2298 umut vermek gibi.olmasın ama bu değer bence de yükselebilir 2 gün sonra Bi tekrarla Rabbım gönlüne göre versin
Busragokhan0911 Gozde_2298 ben bir önceki adetimden önce test vermiştim 1.20 çıktı ertesi gün hasta oldum. Zaten doktorum gebelik yok demişti. Aynı değer 1,20
Hasret5506 Adetiniz kaç gün gecikti acaba bu değer yükselir bana kalsa ben 1.5 ile öğrendim suan 20 haftaligim
Gozde_2298 Hasret5506 adetime 2 gün var canım bugün öksürükten acile gittim ilaç vermek için test istedi onun için yaptırdım mecbur riske atmak istemiyorum ya varsa diye
Hasret5506 Gozde_2298 bu. Değer yükselir 4 gün sorna tekrardan kan ver büyük ihtimal geç döllenme olmuş
3827 Hasret5506 yükseleceği kanısına nasıl vardınız çok merak ettim şuan 5 e yakın bi değer olsa anlayacağım boşuna ümit veriyorsunuz gibi geldi adete 2 gün var diyor geç döllenme büyük ihtimalle diyorsunuz neye dayanarak yani 🤔
nzlbrn Gozde_2298 sonucunuz 1.2 değil <1.2 yani o değerden daha düşük sıfırda olabilir tabi sıfırdan da yükselebilir gönlünüzce olsun 😊
Hasret5506 Gozde_2298 valla ben 4 gün sorna kaset testte öğrenmistim bu hizli teste çok güvenmiyor um sen ikisinide al istersen