Yagmurakyurek Eylulpera interntede farklı gosterior ondan sordum tablolara bakiorum gogleden hepsi farklı yazior
2prenses_masal-oyku Yagmurakyurek benimde nisan 8 son adet tarihim 7 bitiyo bi hafta kaldı inşallah 65 gün kalmış uygulamaya göre
2prenses_masal-oyku Yagmurakyurek amin cümlemiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ♥️ ay önemli değil dr a da sorabilirsiniz kafam karıştı falan diyerek zaten kaç gün kaldığı önemli onuda hesaplayabilirsiniz 🤗
Yagmurakyurek 2prenses_masal-oyku teşekür ederim uygulamada 107gun kaldığı gosterior doğuma ama bilmiorum hesaplamam hiç hiç yoktur anlamam bile ben daha toplma bilmem 😁😁😁sağlıklı olsunlrdq önemli değil hayırlı evlat olsunlr
2prenses_masal-oyku Yagmurakyurek uygulamanın asistanı varya haftanızı yazın orda çıkıyo mesela siz 25. İn içindesiniz ya 25 kaç ay yazın net cevap alırsınız
Yagmurakyurek Kaykayse 2prenses_masal-oyku C9-3_g Eylulpera Kızlar asistana sordum bana soran olursa 6ayligimi diycem 6bucukmu diycem
Yagmurakyurek 2prenses_masal-oyku 6ay 1hafta 6′5bucuk aylık Dior bana asistan kaç ayliksin dıe sorulduğunda 6ayligimi diycem yoksa 6bucukmu diycem
Kaykayse Yagmurakyurek bence en basit hesaplama yöntemi uygulamada bebeğin kaç günlük olduğu yazıyor 30 a böl kaç ay olduğu belli oluyor 4 hafta geçti 1 aylık oldu demek yanlış olur bir ay 28 gün değil yanlış hesaplama olur
Deletedmom_85 Kaykayse kesinlikle katılıyorum. 4 4 hesaplamamak gerekiyor o zaman hesap yanlış çıkıyor. 1 ayı 4 haftadan hesaplamak yanlış. 30 çeker 31 çeker vs onlar bile birikip 1 hafta yapabiliyor
Kaykayse Yagmurakyurek tam beş ay birde küsürat kısmı var benim hesabıma göre 5 ay 23 günlüksün 25+5 olduğunda tam 6 aylık olucak