Paniklianne aminehumamoms bende panik atağım ama spinal olucam çünkü tam bayılmada ayılırken daha kötü olurum diye
elmaelmaelma aminehumamoms Ben de çok paniktim, gebelik tansiyonum da vardı ama sanırım sakinleştirici yapıyorlar. Bi sorun olmadı, panik olmadım doğumda. Sürekli dua okudum zaten bebeğimi yanıma verdikleri ana kadar.
elmaelmaelma Serendipty Evet çıkarır çıkarmaz bi örtüye sarıp hemen yanıma vermişlerdi. Biraz yanak yanağa kaldıktan sonra temizleyip giydirmeye götürüyorlar. Sonra doktor ameliyatı tamamlıyor. Bebeği de ailenize gösteriyorlar. Siz odanıza çıkınca da yanınıza getiriyorlar.
karaguzelirem_ aminehumamoms korkmayın sakinleştirici yapıyorlarmış panik olduğunuzu söylediğiniz an, bende daha doğum yapmadım burda yazılanları okuyorum da çoğu kişi stres olduğunda ve panik yaptığında sakinleştirici verildiğini yazmıştı
Kiwitoveannesi Serendipty özel Bi hastaneyse herseyini gösteriyorlar telefonumu hemşireye verip herseyini çekmişti karnımdan çıkartırken tartıya koyduklarinda boyunu ölçerken heeseyini çekmiştir sagolsunlar
Demetrana Serendipty Sezeryande spinal gerçekten çok daha rahat oluyor bebeğin doğar doğmaz görüyorsun ben fotoğrafçı tutmamıştım ama sağolsun oradaki hemşire kendi çekti bana da whats up’tan attı bebek 5 dk falan kalıyor sonra götürüyorlar spinalde 6 saat acın hiç olmuyor odana geçtikten sonra hemen bebeğinle ilgilenebiliyorsun şu an 19+ 4 günlük hamileyim bunu da spinal istiyorum ama plesenta sezeryan dikişimin üstündeymiş yapışmış olma ihtimali var detaylı ultrasonda belli olacak spinal çok istiyorum ama şu an durumum belirsiz 😔