Serendipty Ben bu yuzden spinal istiyorum yoksa benim icin anlamsiz ustunu falan giydirmeden cikarttiklari gibi bi yuzunu gorebiliyor muyum ve o ani fotograflatabilir miyim? Bilgisi olanlar yazarsa sevinirim
aminehumamoms Serendipty evet gösteriliyor yanağınada koyuyolar sonra yıkayıp gidirip getiriyolar yanına bidaha
Paniklianne aminehumamoms bende panik atağım ama spinal olucam çünkü tam bayılmada ayılırken daha kötü olurum diye
elmaelmaelma aminehumamoms Ben de çok paniktim, gebelik tansiyonum da vardı ama sanırım sakinleştirici yapıyorlar. Bi sorun olmadı, panik olmadım doğumda. Sürekli dua okudum zaten bebeğimi yanıma verdikleri ana kadar.
karaguzelirem_ aminehumamoms korkmayın sakinleştirici yapıyorlarmış panik olduğunuzu söylediğiniz an, bende daha doğum yapmadım burda yazılanları okuyorum da çoğu kişi stres olduğunda ve panik yaptığında sakinleştirici verildiğini yazmıştı
Busraakay_26 Bmbe21 Eskişehir şehir hastanesinde yaptım bebeğimi gösterdiler ama yanağıma koymadılar hemen götürüp giydirdiler
Serendipty Busraakay_26 peki yüzü aklınızda kaldı mı ? Bende bir takım tereddütler de var da o yüzden merak ediyorum
Busraakay_26 Serendipty şuan 5 aylık ama o anki herşey dün gibi aklımda 🥹 ne gibi aklında takılan şeyler var
BirazbundanBirazondan1 Serendipty sivas cumhuriyet üniversitesi de spinal sezeryan oldum. düzenleri çok güzeldi. Bebek kordon kesmeden gösterdiler bebeği (gözleri yumuk bütün cadılıyla ağladı. Hala aynı şekilde ağlıyor😁) sonra kenara aldılar temizlediler yanıma getirdiler ten tene temas yaptılar emdi. Kadın doğum katına aileden bir refakatçi ile çıkıyor. Eşim ve eşimin ablası ile çıkartmışlar. Kontrol odasında muhane edip giydiriyorlar. Anne gelene kadar refakatçi kesinlikle bebeğin yanından ayrılmıyor. Ben odaya gelince hemen bebeği getirdiler.
Serendipty BirazbundanBirazondan1 cok iyi ben de bebeğimi yalnız bıraktırmıycam alalh sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
dilinkopsunemi-bisus Serendipty evet gösteriyorlar doğumun özelde olacaksa genelde onların fotoğrafçısı oluyor sorarsın arayıp en kötü girmeden önce rica edersen çekerler kırmazlar bence. Benim doğumum özelde oldu direkt doğar doğmaz gösterdiler ekstradan fotoğrafçı istemiştim doğum öncesi randevu yazdırdım doğum yapacağım günü söyledim girmeden önce de fotoğrafçı istemiştim geldi mi dedim sordum çektiler fotoğraf
Nurr_22_22 Serendipty doğduğu gibi doktor göstermişti kordonunu kesmemislerdi bile ameliyat ekibinden fotoğrafta çekmişlerdi anı kaldı banada