Gizembalkan Misskokulumm benimde inşallah öyle olur aklıma getirip kendimide korkutmak istemiyorum dün anesteziylede görüştük az miktarda sakinleştiricide yapıyolarmış
Misskokulumm Gizembalkan evet evet yapıyorlar valla hiçbir şey hissetmiyorsun sanki uzanmış film izliyor gibydiö sıfır acı darısı size inşallah çok konforlu bence sezeryana karşı korkumu yendim yine olsa yine sezeryan derim p derece
Misskokulumm Gizembalkan yaaa ben antebin ilçesinde kalıyorum burdaki özel hastane 2.sexeryan için 8650 sezeryan sonrası vajinal doğum için 15.000 istiyor
Gizembalkan Misskokulumm 2 nci sezeryan için farklı ücret mi alınıyor onu bilmiyorum benim tc ile baktılar kendim çalışıyorum sigortam var oda fiyatları etkiliyor mu bilmiyorum ama normalde sezeryanda 14 bin dedi
Mermicek-annesi Gizembalkan tamamlayıcı sağlık sigortanız varsa yani doğum teminatlı o zaman sadece 15 TL bi ücret ödeyip çıkıyorsunuz ☺️☺️
Mermicek-annesi Birde çalıştığınız firma vatan hastanesiyle anlaşması varsa %10 yada %20 indirim yapılıyor ☺️
Berraaak Gizembalkan bence içiniz rahat olsun kişiden kişiye değişir ama yine de stres yapmayın o ana bırakın kendinizi 💘