MorKelebek54 Sefanur_00 amin kuzum askinda ciksietinin bi onemi yok benim m icin kiz erkek dark etmez saglikli olsun zamaninda gelsin yeter benim icin ama bu seylerde kiz cikinca hep kiz hissettim anlamadim
Sefanur_00 MorKelebek54 doğru söylüyorsun Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah hepimize 🤲🏻
Boncukk123 Sefanur_00 aaa nasıl uygulanıyor o canım sen denedin mi bende 12+4 haftalığım doktor kontrolüm 2 hafta sonra bende cok merak ediyorum ☺️
Sefanur_00 Boncukk123 canım bende tam bilmiyorum arkadaşımdan duymuştum lahanayı suyla kaynatıp içine bir kaç damla idrar damlatıyorlarmış pembe ya da mor renk alıyormuş biri kız diğeri erkek demekmiş denemek lazım 😂
Boncukk123 Sefanur_00 bende cok merak ediyorum ya burda herkesi bilen arkadaşlar kız diyor ama herkes erkek hissediyor ☺️ Bende de tuhaf bazen kız bazen erkek hissediyorum tatlıdanda ekşi şeyleri daha cok yiyorum Allah büyük saglıklı olalım da ☺️
Sefanur_00 Boncukk123 Allah gönlümüze göre versin inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin 🤲🏻🙏🏻😘
Ulviyedlnn Sefanur_00 çin tavimi genelde doğru çıkıyor hamile kaldığım yaşı ve son adet tarihini giriyorsun
Egemoms1303 Sefanur_00 dene dene insana değişiklik bir aksiyon oluyor merakı artıyor 😂 ama bende kız çıktı doktor erkek diyordu inanmadim kendimi onlara adapte etmişimm 😂😂
_Tazeanne Yüzük testi bende ve arkadaşlarımda doğru çıktı 😀 Çin takvimi nub teorisi kan yenileme testi tesadüf mü bilemem hepsi öyleydi hisleriniz de kuvvetliyse tabi şu an giderseniz özelde öğrenebilirsiniz pozisyonu uygunsa.
Sefanur_00 _Tazeanne yaa hepsinin bakıcam müsait olduğum an 😂 özele gidiyorum inşallah bu gidişimizde söyler 🙈
Zeliha0707 Teyzem bana elini göster dedi avuç içimi gösterirsem kız elimin üst kısmını gösterirsem erkek oluyormuş 😂 ben üstünü gösterdim bakalım ne çıkacak daha bilmiyoruz😁
imeaeb seda23_ Bende hiçbir hurafe tutmadı ama bu tutan ilk hurafemiz olabilir 😂 tesadüf mü bilmiyorum bebişim kız ve göğüs ucum karardı
ilkine-hamile Sefanur_00 yöntemlere bi göz gezdireyim diye başlığa girdim mor lahana yazını görünce canım mor lahana çekti diğer yöntemlere odaklanamadım bile 😁 İyi ki dolapta var gideyim yiyeyim ne yapayım riske atmayayım saat 22:50 😁😁