Sefanur_00 Kızlar merhaba 12 haftalık hamileyim ve bebeğimin cinsiyeti çok merak ediyorum fakat henüz öğrenemedim. Ben daha önce mor lahana ve karbonatla cinsiyet öğrenildiğini duymuştum bir arkadaşımdan. Aranızda böyle şeyler ile bebeğinin cinsiyetini öğrenen var mı aranızda? Ya da sizin bildiğiniz farklı bir yöntem var mı?
MorKelebek54 Sefanur_00 sac teline yuzuk sarkitip anne karnina birakiliyodu daire cizerek donuyosa kiz dik sekilde git gel yapiyosa erkekmis kesin emin degilim tani ben bunu daha hamile oldguumu ogrenmeden bi kac gun once yaptim kuzenim hamile degil ona hep erkek cikarken bana hep hep kiz cikti yani onda hep git gelliydi bende hep daire cizdi garip bi sekilde hali ustunde denedim halida hareket bile etmedi. Yani hurafedir diye inanmak istemiyorum eger ki benek kiz iste iste o zaman cok saairim valla 😂😂😂 cumartesi gunu ogrencez insallah 14 haftaliklen ogrenkis olucaz. Sana da haber veririm eger ki kiz iste dogru ciktiysa sende bi denersin bu arada bicak makasi da denedik 3 4 kere onda da makasa oturdum hep makas da kiz bicak erkekmis garip bi durum valla bide ben kendimi hep bildim bileli ilk cocugum kiz olur diyodum hayirlsi bakalim dogru cikarsa haber ederim
Kediannesi1 Sefanur_00 normalde şu sıralar zaten cinsiyet öğrenme haftanız o yüzden sabırlı olun bir de iç güdülerinize güvenin iç güdüleriniz sizi yönlendirecektir kız mı erkek mi olduğuna 😀
seda23_ Sefanur_00 teyzem göğüs ucun siyahlaştı mı dedi simsiyah olmuştu evet dedim kızın olacak kesin dedi kızım oluyo 😂
Sefanur_00 MorKelebek54 ay hadi inşallah Allah gönlüne göre versin sağlıklı bir prenses nasip etsin 🤲🏻 bende hep kızım olsun istiyorum inşallah nasip olur 🙈 bende hemen denemeliyim bunu 😂
Lutulut Rüyalarımda hep kız gördüm. Tanıdıklarım kız gördü. Hep ekşi aşerdim. Fakat erkek olduğunu öğrendim 😄tutan hurafeleri yazıyorum. Nub teorisi Yağlanma sadece göbek çevremde Bulantım hiç olmadı Yumurtlama günü birliktelik
Sefanur_00 Lutulut bana da herkes senin oğlun olacak diyor ben hiçbir şey hissetmiyorum henüz 🙈 hepsine bakacağım internetten en kısa zamanda 😅
Sefanur_00 elifsen bilmiyorum ki arkadaşımdan öyle duydum pH’la alakalı evet ama işte birinde mor diğerinde pembe oluyormuş
elifsen Kbrnrmrt değişiyor ama idrarınız 4-8 arasında ph a sahip. Gebelikte de böyle. Çocuk cinsiyeti nasıl etkilesin bunu
Sefanur_00 Kediannesi1 doğru söylüyorsunuz ama ilk olduğu için çok heyecanlıyım hemen herşeyi almak istiyorum 🙈 etrafındaki herkes senin oğlun olacak diyor ben kızım olacak gibi hissediyordum bu kadar erkek diyenden sonra artık erkek hissediyorum 😂
MorKelebek54 Sefanur_00 amin kuzum askinda ciksietinin bi onemi yok benim m icin kiz erkek dark etmez saglikli olsun zamaninda gelsin yeter benim icin ama bu seylerde kiz cikinca hep kiz hissettim anlamadim
MorKelebek54 Sefanur_00 kuzum hepsi yanlis cikti erkek bizim ki 😂💙 aksam ogrnedik. Ben cin takvimine baktirdim kiz diyidu her turku burda bi kac kisi de bakti her turku kiz dedi yorumlamalar yapilmasini sitedigimde de cogu kisi kiz dedi ayrica yuzuk muhabbetti felan da hurafe cikti yani bizim bebiskosu erkek valla butun herseyyy kiz cikiyoken bizim benek ters kose yalti bize 😂😂 inanma boyle seyler cin takvimi tutan olursa da emin ol sans eseridir yani inanma kuzum ozele git 14. Haftadna soyluyo doktor bide gitmeden cikolata ye bebek hareketlniyo masallah bizim ki icerde zibliyodu valla kontrol esnasinda gorduk hareketlerini ben ozele gidiyorum 14. Haftadma ogrnedim devlet nerdeyse 18. Haftalardan sonra soyluyo ne alakaysa
elifsen Sefanur_00 Koyduğunuz lahana suyu ve idrar oranına göre değişir pembe veya mor olması ya da yeşil olması. Kimyagerim aslında ondan dolayı saçma geliyor 😅
imeaeb seda23_ Bende hiçbir hurafe tutmadı ama bu tutan ilk hurafemiz olabilir 😂 tesadüf mü bilmiyorum bebişim kız ve göğüs ucum karardı