Ballkupu Merhaba kizlar reglm 4 gun gecikti 1 haftadir mide bulantim oluyor ama cok nadir idrar testi yaptim negatif cikti kan testi yaptirsam belli olur mu
Aksutilayda44 Ballkupu hamilelik olsa teste cikiyor ya silik olsa bile cikiyo benimki çok silkti 1 aylıkmis bebeğim
Hayriyekrc48 Ballkupu kan testi net sonuç verir ama daha yeni 1.2 gün daha bekleyip verin kan bence garanti olsun
Ballkupu Bugun gidip kan testi yaptiracagim teşekkür ederim sizi bilgilendiririm insallah Allah’ım isteyen herkese nasip eder 🙏
Ballkupu Dün idrar testi yapmistim ama silikte olsa bi cizgi yoktu bugun kan testi yaptiricam hayırlısı artık 😊
tubik_ Sevinc-Berna87 erken gebelik testi mi, benimde 5 gün var adete. Bugün yaptım negatif çıktı ama yaklaşık 2 haftadıe kaşık ağrım var hamile olduğumu düşünüyordum :/
Sevinc-Berna87 tubik_ evet erken gebelik testiyle yaptim clearblue markasi yumurtlamadan 10 gün sonra kan vermişdim beta 2,6 cikti
ilkine-hamile tubik_ tubik_ benim de bi hafta kala kasık ağrım çok olunca test yapmıştım negatif çıkmıştı ümitsizliğe kapılmadım biraz bekleyeceğim tam adet olmam gereken gün yapacağım dedim o gün yaptım pozitif çıktı çok şükür 🙏🏻 Darısı sizlere de olsun inşallah 🙏🏻
Suleertugral tubik_ ilk idrarla yaparsanız birde predictor den ben olumlu sonuç aldım o erken gebelik testi
tubik_ Sevinc-Berna87 ya bende yapmıcam yapmıcam adetin geçmesini bekleyim dedim sen yapınca gaza geldim
gizemsahinn57 Sevinc-Berna87 benimde adetim 13 gün geçtiğinde 2.79 çıkmıştı 20 gün sonra kan verdim 1303 çıktı şimdi 22 haftalık olduk kızımla
Sevinc-Berna87 tubik_ kuzum ilk idrarla yap sabah idrariyla cunki 5 gün öncesinden ya sabah idrarinda beta daha yogun oluyormuş