Premsesko sydrslnn Hep normal diyorlar ama ilk gebelik olunca ne normal ne değil bilmiyorum çok korkuyorum dün kıprayamadum çok korktum
sydrslnn Premsesko Normal olsa bile bu kadar ağrı geçiştirmeye gelmez diye düşünüyorum. Bana da çok dediler ama ağrıyı acıyı çeken benim erken teşhis her zaman iyidir.
SuheylaCihan Benimde ilk gebeliğimde böyle soeunlarım ağrılarım yokken 2.sinde dediğiniz gibi oldu. Karnım semsert taş gibi nefes alamıyorum yürüyemiyorum yatamıyorum falan. Doktoruma gititm hiçbir sıkıntı olmadığını söyledi. 14 aylıktı ilk bebeğimde o zaman. Kendimi çol yoruyormuşum geröekten hiç oturmuyordum hiç hiç 7 24. İş zamanıydı bşzim için sürekli ayak üstü. Yeni yürüyen bir bebek. Dinlenince hafifledi. Hala zoe hala taş gibi. Ben ilkinde hamile bile hissetmiyordum kendimi kocaman karnıma göre. 2.gebelik ağır geçiyor işte.
LamiyaCetinkaya Hepinize teşekkür ederim kızlar, yalnız değilmişim en azından. Evet ben de kendimi yoruyorum galiba, bugün daha çok dinlendim biraz daha iyiyim. Gebelere bol yürüyüş öneriliyor ama ne zaman yürüyüş yapsam ağrım oluyor bana yaramıyor sanırım 😅
krgg75 LamiyaCetinkaya bende 35+5 haftaligim sancilar oluyor inxe ince ama bubsabah çok şiddetli oldu kısa da sürse dediğiniz gibi yuruyemedim bende kaldım öylece ve bel ağrım aşırı derecede arttı
LamiyaCetinkaya krgg75 Sizin haftanız iyi aslında son haftalarda rahim kendini hazırlıyor, o yüzden canınızı sıkmayın az kalmış 😍❤️
MelteM2cck LamiyaCetinkaya bende 23+1 deyim. Aynı anlattıklarınız bendede vardı. Doktor kontrolüne gittim. Plasenta aşağıda kasığa baskı yapıyor dedi. Sürekli istirahat öneriyorum dedi. Magnezyumu günde 2ye çıkardı. Ağır kaldırma ağır işler yapma yürürken de yavaş yürü dedi. Ayrıca Bebek büyüyor rahim büyüyor kasılmalar çok normal dedi. Resmen kaburgalarım acıyor dedim, rahmin genişliyor hepsi normal dedi. Bide benim 2.hamileligim. o yüzden bu yaşadıklarım ultra normalmis
LamiyaCetinkaya MelteM2cck çok geçmiş olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏 benim plasenta rahmin ön duvarında, dediğiniz gibi istirahat ettiğim Zaman daha iyi oluyorum, yürümek ve ayakta kalmak iyice canımı yakıyor şimdiden. Benim de 2. geliyor ama 15 hafta bunu çekmek delice birşey 🥲
MelteM2cck LamiyaCetinkaya çok teşekkür ederim. Insallah sizde sağlıkla kucağınıza alın bebisinizi. Gerçekten beni anlatıyorsunuz. Evim 1+1 ama süpürge yaparken bile belim tutuluyor o derecedeyim şimdiden Allah hepimize kolaylık versin