LamiyaCetinkaya myangelson Kanamam ve rahim ağzında herhangi bir değişiklik olmadığı için normal demişti ama bu sefer başka doktora takipliyim bakalım onun görüşü ne olacak
sydrslnn Premsesko 2 gün önce gece sağıma soluma dönerken uykudan uyanma sebebim oldu. Ayakta sabit bir şekildeyken ayağımı diz kapağıma kadar dahi kaldıramıyorum. Eğilip kalkarken veya oturduğum yerden kalkarken kramp giriyor hareketsiz kalıp bi 10 Sn durduktan sonra doğrulabiliyorum. Mantar enfeksiyonu vardı onunla ilişkilidir diye bekledim ama dayanamayacağım dereceye geldi. Bugün devlet kontrolüm varken dün özele gittim. Bizdeki duruma korkulacak bir şey yok ama önlem almamız şart dedi doktor
Premsesko sydrslnn Ya inan aynısını yaşadım dün gece. Kıpramazsam ağrı yok ama 1 adım da attırmadı. Neden oluyormuş peki ? Korktuk baya
11-02- LamiyaCetinkaya daha çok erken başlamış ben bile 28. Haftaya girdim bir kere oldu sancım oda yalancıymış ztn ama sizinki erken başlamış magnezyum alın 3. Tremestırda başlıyor sancılar kasılmalar vs
sydrslnn Premsesko Kendinizi korkutmayın ama kontrolü de ihmal etmeyin nolur nolmaz. Nedenine dair net bir bilgi verilmedi, görülebilen karşılaşılabilen bir durum olduğu söylendi. İstirahat edilmesi gerektiği kanama olursa sağlık kuruluşuna başvurulması gerektiği söylendi.
Esraaaa1995 LamiyaCetinkaya benimde 22. Haftamda başlamıştı şiddetli adet sancısı gibi ayağımı bile kaldırırken zorlanıyordum magnezyumu doktorum günde ikiye çıkardı progestan tedavisine başladık üç hafta kadar çektim bu sancıyı bol istirahat ettim ve bolca su en az 2.5 lt su içtim şükür rahatladım sürekli olan sancılar erken doğuma sebebiyet veriyor diye çok korktum şükür geçti
Premsesko umrumdadegil Ayyy dün bir ağrı girdi karnıma böyle sağa sola dönerken kitlendim kıpramayınca sorun yok ama 1 milim kıprasam feci ağrıyor tuvalete zor gittim. Sende yaşadın mı hiç? Feci korktum
umrumdadegil Premsesko bana da sancı girdi ondan korktum bi de karnımın üst tarafı batıyor dünden beri geçmedi hala bir ada girip çıkıyor ağrı
LamiyaCetinkaya MrsyLmz belirsiz aralıklarla karnım sımsıkı kasılıp taş gibi oluyor, belimde ağırlık ve ağrı hissediyorum, yürüsem yürüyemiyorum otursam oturamıyorum yani öyle kitlenip kalıyorum. Böyle bazen gaz sancısı şiddetli girer ya o şekilde oluyor
MrsyLmz LamiyaCetinkaya hmm anladim canim. Benimde bugun adet sancisi gibi sancim var. Ayni sekilde karnimda bi sertlesti gibi … o acidan sordum. 29+5teyim
myangelson LamiyaCetinkaya baya varmış ama ya. Önemli bir durumsa geç kalınır ama riske atılacak şeyler değil bunlar
Premsesko sydrslnn Hep normal diyorlar ama ilk gebelik olunca ne normal ne değil bilmiyorum çok korkuyorum dün kıprayamadum çok korktum