minigin_annesi Kizlar 21haftalik Gebeyim Dun aşinin ilk dozunu yaptilar dun hic biseyim yokken bu gun kolumu hiss etmiyorum 😢cok aciyor kaldiramiyorum kolumu. 😪😪😪ne yapsam acisi gecer???😞😞😞😞
EzgiDurdu minigin_annesi benim de 1 gün sonra çıkmıştı acısı ilk gün hiçbir şeyim yoktu. Hemşire bana ağrıdığında sakın ovalama kolonyalı bezle bastır sadece demişti.
Migrenligebe minigin_annesi bekleyeceksiniz, benim de ilk dozda agrim oldu, ikinci dozda hicbir sey olmadi
Deletedmom431 minigin_annesi canım bende 20 haftalık hamileyim banada dün yapıldı vurulunca hissetmedim akşam yavaştan sızlamaya başladı bugünde biraz şiddetlendi 😂 geçer canım merak etme bebişimiz için hersey 😍
Gulhan2692 minigin_annesi bende 28 haftaligim bugün ikinci dozu oldum tetenoz. Ilk dozda benimde çok agrım olmuştu 3gün kendi kendine geçti. Hemşire kızarıklık, şişme, agri olursa kolonyali pamukla hafif masaj yapabilirsin o bölgeye demişti ama pek faydasını görmedimdi belki size faydası olabilir
minigin_annesi Deletedmom431 Offf cok fenaaa yaaa acisinin tarifi yokkk 😢Bebislerimiz icin katlanicaz tabiikide ama yalniz oldugum icin isimi bile goremedim😞
Migrenligebe minigin_annesi bekleyeceksiniz, benim de ilk dozda agrim oldu, ikinci dozda hicbir sey olmadi
Migrenligebe minigin_annesi basa gelen cekilir, bugune kdr 2 ameliyat oldum, kolum kesildi, kirildi, cikti, basim yarildi. Basima gelmeyen kalmadi. Hicbir zaman aci konusunda gozumu korkutmadim. Basa gelen cekilir, uzerine cok dusunmeyin 😂
Gnygns minigin_annesi benim de ilk dozda cok agrim oldu ama 3 gün sonra gecti. Bana ebe kesinlikle buz yada sicak su koyma musluktan akan suyla bez ıslat onu koy demişti. Buz emilimini azaltır demisti ama burda herkese hemşireler buz koy demis 🙄
Cecilya minigin_annesi iki dozumuda oldum önceden.Bebekler için herşeye değmezmi?Benimde kolum ağrıdı ama dayanılmıcak düzeyde değildi.Bence sıkın dişinizi.Sanırım vuran kişiyle de ilgili.Ben çok sıkıntı çekmedim ikisindede
Gulhan2692 minigin_annesi tamam canım inşallah olmaz ağrı sızı. Ama olursa da dayanicaz artık herşey bebislerimiz için ☺
BaharAytekin minigin_annesi benimde oyle olmustu 2 falan felçli gibiydş kolum gectı snra dun 2. Dozu oldm oyle olmadı bu sefer. Tez vakıtte gecmesı dılegıyle🙏