Papatya_2022 Seher3838 ilk bebeğimi tam 18 de hissettim 2. Bebeğimi dün gece hissettim ilk olarak 17+5 ☺️ bugün yarın hissedersin canım hayırlısı ile sağlıkla kucağına al
Smy38 Seher3838 ben de 18 de hissetim çok yorucu bı günün sonunda eve geldim surt üstü uzandim karnımde benden ayrı bir nefes gibi hissettim başta kendi nefes alışım nedeniyle karnımda hareket saniyrodum meğer bebegimmis boyel kelebek varmis gibi içinde balık kayıyor gibi çok değişikti 😁
Gloria06 Sumeyyealts sümeyye ben 20.haftadayım henüz hissiyat yoktu. Bugün şuannn ilk defa karnımda damar atması gibi bir şeyler oluyor. Hareket olabilir mi?
naneliseker_ Seher3838 çokk güzel bir hopp habire harkeet etse diyorsunuz :) 29 30 da sert bile vuruyor ama ağrı yerine mutluluk geliyor :)
Beyaz0172 Seher3838 ben 19+5 te kuvvetli bir tekmeyle hissetmiştim hatta uyuyacaktım korktum bi an 😅 küçük kıpırtılarını 16 da başlamıştm
C9-3_g 051020antalya ben 21+3 günlük hamileyim ve galiba bebek diye düşünüyorum üst karın bölgesinde hissetmiyorum ama vajina bölümde oynuyor gibi geliyor orda hissediyorum normal mi
Meltemguvenir Seher3838 1. Gebelikte 20 den sonra hissediliyo genelde bnde öyleydi. Şuan 15 haftalık hamileyim hafif kıpırtılar hissediyorum sanki☺️
Bsra-96 17+4 teyiz geçen haftadan beri hissetmeye başladım gün geçtikçe daha net hissediyorum çok güzel bişeyyyyy 🥹💖 bu arada kişiden kişiye göre değişiyor gerçekten sizde yakın zamanda hissetmeye başlarsınız 🫶🏻
Tontikinannesi_ Haftada hissettim vurmasını tam olarak daha öncesinde de seyirme gibi hissediyordum ama