Deletedmom_116 ya ben standartlarımın yükseleceğini düşünüyorum 😄 çünkü günde 45 dakika bir saat arası uyuyorum. Mide bulantısından ve sürekli bebekten tekme yemekten uyuyamıyorum 😄 artık deliye vurdum yani gelmiyorsa ben de doğurmuyorum diye bunu bir tercih haline getirip kabullendim😄 gebeliğin başından beri 2 kere besin zehirlenmesi yaşadım, ilaçlardan zehirlendim bir kez, en son 36.haftaya girerken gebelik zehirlenmesi mi var diyerek tedbiren hastaneye yatışa aldılar. 3 gün kaldım ama etrafımdaki tüm gebelerin sağlık durumu kötü, işte herkes sorunlarından bahsediyor kiminin şekeri aşırı yüksek kiminin tansiyonu kiminin çok erkenden suyu gelmiş vs. Ben 3 gün kaldım suni sancı verip doğuma alalım falan dediler ama teşhis kesinleşmedi, yanımda kimse yok, o esnada aile büyüklerimizden kayıplarımız da oldu, birilerinden yardım istemek (annem de dahil) sanki şımarıklık gibi geldi. korkuyorum ilk doğumum da olacak, neyse basit bir idrar yolu iltihabı olduğunu öğrenir öğrenmez hastaneden kaçtım 😄 şimdi kontrole bile gitmek istemiyorum yatırırlar falan diye. Normalde işim nedeniyle aşırı sosyal bir hayatım varken eve ve hastaneye kapanarak delirmeme sebebiyet verenler utansın diyelim özetle😄 annem de kayın validem de hemşire, doğumdan sonra bebeğimi bi 5-6 saat onlara emanet edip güzel bir uyku çektikten sonra iyileşeceğimi düşünüyorum. Böylece içimi dökmüş oldum 😄