Minikannesi00 Mujde_uren sizin küçükmüş daha,benimde o haftalarda başlamıştı ama sık değildi git gide sıklaşıyor insanın nefesi kesiliyor
Pelinn22 Minikannesi00 saat başı uyanıyorum ve her uyandığımda tam göğsümün altında toplanmış oluyor sağa dönsem sağda sola dönsem solda. Taş gibi oluyor
Haticeeeanne Pelinn22 kızlar şuan benim de öyle kasıklarım da ve arada belime ağrı vuruyor geçiyor tekrar başlıyor ama öyle dayanılmıcak gibi değil
Pelinn22 Minikannesi00 ay valla her seferinde panikliyorum karnım yamuldu diye. Alt karnım çöküyor diyorum bebek iyidir inşallah
Hnd_01 Minikannesi00 3 saatlik uykuyla uyandım 🥺33 haftaligim.gece yatağa yattigim zaman hem karnım çok sertleşiyor hem de çok hareket ediyor.alt kismima çok vuruyor.surekli tuvalet ihtiyacım geliyor.uyuyana kadar 4 kere WC ye çıktım.herhangi bir ağrım yok.doktorum kasilmanin yanında ağrın olursa erken doğum belirtisi olur dedi.gunduzleri bu kadar olmuyor ama gece hicbirsekilde uyuyamıyorum 🙈
SFBT Minikannesi00 bakalım doktor ne söyleyecek, bir kez erken gittim şikayetim olunca tedbiren yatışa aldılar ben de ağrı sızı olmadan gitmeye çekiniyorum boşuna 2-3 gün yattım psikolojim bozuldu. Şuan biraz şüphelendim açıkçası :) güzel haberlerle inşallah
Minikannesi00 SFBT canım ben günümü aldım ,cumartesi doğuruyorum hayırlısıyla 🥰 serum falanda yapıldım geldim . Dikişlerin yırtılma riski var ağrın varsa cumartesi yapalım dedi ,kabul ettim. Gerçekten önceki dikişlerim yanıyor artık yürüyemiyordum
SFBT Minikannesi00 Deletedmom_116 Hadi bakalım sağ Salim gelsin inşallah 🙏🏻💕 benim sanırım nişanım geldi (renksiz olabiliyorsa) ama doğurmak istemiyorum hala 😄 Doktorum aradı pazartesi kontrol salı çarşambaya psikolojik olarak hazırlan dedi, tabii o zamana kadar sancım olmazsa 🥲