0107 Premsesko evet sürekli aklımda soru işaretleri var, beklemek ne kadar zor bişey. Allah yardımcımız olsun sağlıkla kavuşalım evlatlarımıza inşallah 🤲
Premsesko ikizprensesannesi aa kaçtı sizin ? Benim hep düşük ama korkunca yükseliyor özellikle hastanede 😂
Dilarademiryurek Tansiyon tehlikeli evet gün içinde sürekli takip edin bir şey olsun ya da olmasın ben hamile olduğumu öğrendiğimde aldım aleti evde ölçmek için 26.haftadayım bu haftalardan sonra kalp atışı artıyor nefes darlığı başlıyor tansiyonu da etkiliyor
Premsesko Dilarademiryurek Bende hemen aldım hep ölçüyorum kardiyologa da gittim herşey normal ama ne zaman bir doktor tansiyonumu ölçecek olsa stres yapıp yükseltiyorum nabzım 140 oluyor. İnanır mısınız kocam doktor ve o ölçünce de yüksek ben ölçünce düşük.
Dilarademiryurek Premsesko panik atak sorunun var mı peki yoksa hamilelikten dolayı basit bir heyecan sorunu mu
Premsesko Dilarademiryurek Panik atağım var maalesef 😞😞 unutsam tansiyonum düşüyor ama panikledikçe çıkıyor. Kendime kızıyorum.
8mucizem8 Premsesko az önce bende yeni kalktım valla nasıl susamışım bu aralar aşırı susuyorum anlamadım
Premsesko 8mucizem8 oy ne güzel bende görürüm inşallah o günleri ❤️❤️🙏 tansiyon sorunu yaşadınız mı hiç heyecan yapınca çıkıyor normalde hep normal
8mucizem8 Premsesko valla tonsiyon mudur bilmiyorum ama azıcık aç kalayım bayılacak gibi oluyorum bide çok yoruluyorum evi süpüreyim elim ayağım titriyor bende dinlene dinlene yapıyorum🙃
ikizprensesannesi @Premsesko Benim en son 21 olmuştu ve gözümü doğumda açtım sizin bahsettiğiniz tansiyon normal 15 in üzerine çıkmamasına özen gösterim demişlerdi bana
Premsesko ikizprensesannesi Ya benim mesela 8 e 5 geldi sabah sonra 10 11 filan sonra benim başım ağrıdı korktum tansiyondan mı diye ama normaldi ama okadar kafaya taktım ki 13 e 8 geldi 5 dk sonra yine 11 di. Sizce bu tansiyon mu yoksa anlık birşey mi 🫠