120622Aht Premsesko 36+4 aynı şekilde bende asla uyuyamıyorum sabaha karşı uyuya kalıyorum dolaylı olarak öğleye doğru uyanıyorum bu sefer de bebeğim aç kaldı vicdan azabı vs 🤦🏻♀️
0107 Premsesko bende öyleyim 9+6 haftalığız bizde uyku düzenim iyice mahvoldu ne yapacağız böyle 🤷🏼♀️
8mucizem8 Premsesko az önce bende yeni kalktım valla nasıl susamışım bu aralar aşırı susuyorum anlamadım
ikizprensesannesi @Premsesko Keşke uyuyabilseniz çünküüü sonra özlüyor insan bu günleri ya keşke uyusaydım dediğim çok oluyor şu arada ondan diyorum🥲😂
Premsesko ikizprensesannesi Evet tahmin ediyorum valla 😂 ya siz tecrübelisinizdir benim tansiyonum hem 10 12 arası ama ne zaman korksam heyecan yapsam 13 14 oluyor 2 dk sonra yine 11 doktor takip et dedi 10 gündür hep düşüktü bugün stres oldum yine 13 çıktı 😣
karaguzelirem_ Ya tuvalete gidip geldikten sonra uyuyamıyorum yada rüya görüp uyandıktan sonra 🤦🏻♀️ uykuya dalmam 2-3 saatimi alıyor nerdeyse gündüzleri de sersem gibi oluyorum
Premsesko karaguzelirem_ Korkunca heycanlanınca tansiyonum çıkıyor birde bu çıktı bugün de onu düşünmekten uyuyamıyorum
Dilarademiryurek Bu uyku sorunu bi bende var sanıyordum , sabaha kadar oturuyorum uyumaya çalıştığım zaman zaten sürekli tuvalete kalkıyorum asla derin uykuya geçemiyorum vücudum da dinlenmiyor tabii
0107 Premsesko evet sürekli aklımda soru işaretleri var, beklemek ne kadar zor bişey. Allah yardımcımız olsun sağlıkla kavuşalım evlatlarımıza inşallah 🤲
ikizprensesannesi @Premsesko Çok dikkat edin tansiyonunuza doktorumun bana takip yap dediği gece doğuma girdim çünkü🥲
Premsesko ikizprensesannesi aa kaçtı sizin ? Benim hep düşük ama korkunca yükseliyor özellikle hastanede 😂