RezMom Minikperi madetol şiddetle tavsiye ediyorum bi de avonun repairing hand cream ı var yani hem ekonomik hem gerçekten çok etkililer yumuş yumuş yapıyor hele uyumadan önce kullanırsanız miss 🤌🏻(madetol çevirmeli kapak ama avon tıklatmalı😅)
Minikperi RezMom çevirmeli kapaklara resmen elim gitmiyor arabada falan süremiyorum kapak hep düşüyor 😅 bakacağım teşekkür ederim ☺️💕
teachermom1 Adabp Alıp azıcık azıcık kullanmaktan başka çaremiz kalmadı. 🥹 Boş şişesini götürünce mağazada indirim oluyor bilginiz olsun %10 gibi bir şey. Loccitane boş kaplarınızı atmayın.
Tatunya Minikperi Cerave kullanıyorum, daha iyisini deneyimlemedim diyebilirim. Yumuşacık yapıyor. Ayrıca elimdeki egzama için bir ilaç bir cerave olacak şekilde kullanıyorum çok iyi toparladı egzamadan parça parça olan parmaklarımı.
myangelson Minikperi arko nem gliserinli onarıcı bakım kremi elleri çok iyi yumuşatıyor burada kışın sulardan abdest falan aldigimdan dolayı ellerim yüzüm hep çatlıyor kanıyor çok kötü yara oluyor bir tek bu krem çok iyi geliyor anında rahatlatıyor yumuşacık yapıyor kokusuna da bayılıyorum hem tüp gibi olan şekli var hem büyük kapaklı halinde olanı da var 🦋🧡
Minikperi yamanagihan teşekkür ederim ☺️ yüzümde roza hastalığı var onun için ayrı kremler kullanıyorum. Ama eller çok kuruyor. Bir de burası Ankara. Sular kireçli havası kuru. Kışın mahvoluyoruz 🌸💕
yamanagihan Minikperi bende ankaradayım nemli havaya alışıp bu kuru şehre gelince bacaklarım kollarım benim de çok kuruyor maalesef 🥹
esinyk Minikperi ben ciddi şekilde kuruyorum çok şey denedim artık çareyi hametan pomatta buldum onu bile günde 2-3 kere sürüyorum .