Minikperi Kızlar şöyle elleri yumuş yumuş yapan, kapağı bitişik (tık diye açılan), kokusu güzel el kremi tavsiyesi alabilir miyim? Malum kış geliyor. Hamileler iyice kuruyor. 🌸💕
teachermom1 Minikperi L’occitane Shea Butter serisine bakın hocam. Hem içeriği temiz hem de çok iyi nemlendiriyor.
Esracigdem Minikperi Ben çantama bunu atıyordum. Ne zaman çıkartıp sürsem herkes ne güzel kokuyor diye söylerdi. Nemlendirmesi güzel kokusu ayrı güzel. Uygun fiyatlı bi krem zaten :)
MinikkCivcivim Minikperi bimde silver rose var 3-4 cesit kokusu var bende hepsinden var cok begeniyorum🤭
Minimalite Esracigdem benri gratisin kendi markası ama çok kalitesiz ne aldıysam memnun kalmadım benri nin
teachermom1 Adabp Alıp azıcık azıcık kullanmaktan başka çaremiz kalmadı. 🥹 Boş şişesini götürünce mağazada indirim oluyor bilginiz olsun %10 gibi bir şey. Loccitane boş kaplarınızı atmayın.
miniskesi Minikperi celenes el kremi. celenes’in tüm ürünleri güzel. içeriği temiz. el kremini de yeni kullanmaya başladım memnunum ben fiyatı da çok uygun
yamanagihan Minikperi büyük arko nem onarıcı Krem var el ayak Allah ne verdiyse sürüyorum. Güzel ben seviyorum