Esracmmm Sevvalsf hey Allahım ya 😂 kız Allah başka dert vermesin sana benim karnım 8 aya kadar anlaşılmadı çok güzel bişey hem boşver bebeğin sağlıklıysa çünkü büyüyünce emin ol rahat edemiceksin
asell13 Sevvalsf amiin amiin . Ben hamileliğimi kimseye söylemek istemiyodum beni gördükleri zaman kabak gibi ortada olduğu için saklayamıyorum da bunlarıda düşün
Sehseh 23+2 den yazıyorum bende dışarıdan daha pek belli değil canm benimde 6 aydan sonra çıkıyor diyolar ama bakalm ne zaman çıkar tam olarak 🤣
Serendipty Sevvalsf benim de 38. Haftaya giricem ama hala karnim 5 aylik gibi uzulme doktor sorun yok diyorsa
M-Y2020 Sevvalsf her gebelik bir olmuyor ki ben 35 haftalığım duyan şaşıriyor karnım çok küçük ama ona rağmen gelişimi önde gidiyor sağlıklı olsunlar da
Hlyyyy Sevvalsf bir şey olmaz benim de haftasına göre az belli ama bebekte sorun olmadıkça daha iyi değil mi 😃
Skarakas Sevvalsf kesinlikleeeee katiliyorum. Ozgur hareket edebilmek o kadar guzel bir sey ki. Hayirlisiyla zamani geldiginde alalim kucagimiza hepimiz insallah rahat rahat hareket edebilelimm sonrasinda 😇😅
Kiwitoveannesi Sevvalsf iç karnın geniştir ne güzel işte biz göbek saklamaya çalışıyoruz aman belli olmasın diye
Kiwitoveannesi Sevvalsf iç karnın geniştir ne güzel işte biz göbek saklamaya çalışıyoruz aman belli olmasın diye
Dadymom1 Sevvalsf Bende 22+5 im ancak karnım yok 😃 pat diye çıkacak merak etmeyin tadını çıkarın rahat hareket etmenin
Semanurr0 Sevvalsf Benim 33 e kadar hamile olduğum bile belli olmuyordu şimdi 40. Haftadayim çatladı hep ama yine küçük sorun etme yani
Filiz-02 Sevvalsf bende aynıyım canım ablam 3 aylıkken karnı büyümeye başlamıştı ben 22 haftalık oldum hiç büyüme yok herkes soruyor niye karnın yok diye doktor iç karnın geniş dedi