catandgirlmom Sevvalsf benim de 22. Haftalarda hanile değil de göbekli biriymişim gibi göbeğim vardı 30 dan sonra büyüdü hatta o kadar büyüdü ki yürümekte zorlanıyordum
Arzuseen Sevvalsf 26, haftadayım çok az belirginleşti gören böyle iki kere falan bakıp sonra hamile misin diye soruyor emin olamıyorlar😅 detaylıdaki doktorum iç karnın geniştir dedi
Sevgi2605 Sevvalsf Ben 30 haftalık hamileyim karnım yemek göbeği gibi önce çok takıyodum ama bebeğim sağlıklı çok şükür. Hatta artıları var mesela çatlamıyoruz 😅 hareketlerimiz kısıtlı değil iyi yönden bakalım
Arzuseen Sevvalsf bebegin kilo almış en güzeli işte bunu yapmak için çok uğraşan var hiç kafana takma bende takmıyorum göbeğimi artık bana göbegin küçük kalmış bebeğinde geride kalmış diyen bile oldu
Skarakas Sevvalsf kesinlikleeeee katiliyorum. Ozgur hareket edebilmek o kadar guzel bir sey ki. Hayirlisiyla zamani geldiginde alalim kucagimiza hepimiz insallah rahat rahat hareket edebilelimm sonrasinda 😇😅
asell13 Sevvalsf amiin amiin . Ben hamileliğimi kimseye söylemek istemiyodum beni gördükleri zaman kabak gibi ortada olduğu için saklayamıyorum da bunlarıda düşün