nazazra24 Chdakca hele ben doğumumu yapayım hemen iğnesini olucam lanet gelsin bu illete nasıl bi hastalıksa onun yüzünden bebeğine zarar gelmesin diye normal doğum yapamıyosun artı cildinde saçma salak siğiller mide bulandırıcı ve kaşıyıp kanattığın anda yayılıp hızla çoğalıyor kurban olduğum Rabbim neden böyle bi hastalık var diye soruyorum hep 🤦🏼♀️
Ozlmine-61 Kızlar benim bekarlığımdan beri vajina çevresinde deri altında küçük mercimekten bile küçük noktaciklar var elime geliyor. Kilitoris bölgemde deri altında biraz daha yoğun bu şekilde artma felan yok ama sigil mi acaba diye düşündüm postu okuyunca 34 haftalığım 🥺
nazazra24 Ozlmine-61 siğil olsa kaşınır canım bende de vardı onlar böyle sıktığımda sertleşmiş sivilce yağ gibi çıkıyodu onlar da olabilir ama yine de muayene olmanı tavsiye ederim en azından siğil olmadığına emin olursun ☺️♥️
Sadeceanne2 nazazra24 HPV enfeksiyonları cilt yoluyla ve cinsel yolla bulaşır. Sadece cinsel yolla bulaşan hastalık değil ki atıyorum biri o an kaşımıştır elinde ki vürusu. Eşin veya sana bilmesene tokalaşarak temas ederek bulaştırmıştır
nazazra24 Sadeceanne2 ben cildiye doktoruna gittim bana sadece cinsel yolla bulaşır dedi onun yorumunu yazdım aslında bende ilk hamileliğimde çok artmıştı afedersin iki abdestimin arası komple doluydu ve ben lavaboda kendimi yıkıyamıyodum o kadar büyüklerdi ki oturup ağlıyodum devamlı elimi tertemiz yıkıyodum ama dokunduğum kişilere bulaştırmamışımdır inşallah diye içim içimi yiyodu 🤦🏼♀️
Sadeceanne2 nazazra24 canım benim rabbim sınavını kolaylaştırsın inşallah düzelmiştir ne kadar güzel düşünceli bir insan sın bulaşmasın diye o kadar uğraşmışsın Keşke herkes aynı düşüncede olsa
Nesillllllll Bende siğil yoktu ancak HPV yüksek riskli çıkmıştı , normal doğum istiyordum hep çok şükür şuan negatif cıktı normal doğum olabiliyormuş , siğil varsa evet mecburi sezaryen yapıyorlar
nazazra24 Sadeceanne2 çok sağol bitanem Allah razı olsun ♥️ benim yüzümden bu iğrenç şeyi kimse yaşasın istemiyorum berbat bi illet kimsemin hakkına girmek istemem Allah korusun 🤲🏻
Ebru3457 Chdakca bende de sivilce çıkıyor sürekli geçti sonra 2 ay sonra tekrar çıktı normal doğuma engel mi acaba