Brcesresl benim gibi çılgın 3. cü bebeğine hamile olanlarr yazınn😍 ne durumdasınız?? benim 2 kızım var biri 9 biri 5
Btl-Als Brcesresl Kazayla kaldım 😒 Biri 6 biri 15 aylık karnımdaki de 7 aylık oldu düşündükçe bunalıma giriyorum bu arada 3 üde kız 😆😆😆😅😅
Papatyam63 Brcesresl ben korkuyorum eşim istiyor ben yok diyorum 3 numara ya erken olursa çünkü iki oğlum var kız istiyorum oda olsun artık istemem Allah olmayanlara versin inşallah. Şimdi niyetim yok oğlum biraz büyüsün sonra
12345ipek Brcesresl çılgınlıkmı dedin ben dördüncüye hamileyim hemde 10 yıl arasan sonra 😀😀😀sekiz aylık şuan 🙈🙈🙈
Fbusrak Bende 3.ye hamileyim bi oğlum bi kızım var biri 7 buçuk biri 4 buçuk üstelik çalışıyorum Hayırlısı bakalım Rabbım bir evlat daha nasip etti Dışarıdan bakınca çılgınlık gibi duruyo
Semrasare Benimde 3.cu 9 yaşında oğlum 4yasinda kızım var Allah nasip ederse 34+5haftalikta oğlum evet biraz çılgınlık gibi ama güzel sey
Dilara9 Btl-Als 3 yasinda kizim var 14 aylik bebegim ve 37 haftalik gebeyim 😂 suan yorumlardaki en cilgin benim galiba yas araliklarla 😂😂😂😂😂😂
Pnar-oktay Papatyam63 bende aynı fikirdeydim bi gazla 3üncüyü yaptım kızım olur diye doktorum erkek olabilir dedi çok üzüldüm
Kaderss Bende 3 e hamileyim ilk oglum 4 yaşında 2.oğlum 3 yaşında şimdiki çok şükür kız 27 haftadayiz Rabbim olmayana nasip etsin inşallah 🧡🙏💙
Yavrum_herseyim Dilara9 yanlız değilsin 3bucuk yaşında oğlum var 1 buçuk yaşında kızım var şimdi 11 haftalık hamileyim
2erkek1kiz Brcesresl ben ben 😂 1 oğlum 12 kasımda 14 yaşına giriyor bir oğlumda 26 aylık oldu yeni şimdi Ocak başı da kızım gelecek inşallah 💕💕🧿
Sevgi1985 Brcesresl Hamileyim 2 oğlum bir kızım var 1 oğlum daha geliyor 3 erkek 1 kız Oğlum 20 yaş Kızım 9 yaş Oğlum 2 buçuk yaş
12hafsagunkokkaya96 Sevgi1985 3. Doğum daha mi kolay ilerleme oluyor bnm de 3. Gebeliğim 4 yaşında oğlum 2bucuk yaş kızım var
Blackkcat Sevgi1985 aaa benden bi tane daha😻3erkek,1kız benimde inşallh,17yaşında kızım ve gerisi erkek
Gizemesra Brcesresl bence sen değil ama benim çılgın olan son üç bebeğim bir buçuk yaş arayla sonuncu yani 4.gebeliğim 🥳🥳🤯🤯🤯
Sekerrr Gizemesra yalniz degilsin benimde 4.cü digrlerlerinin arasi 1 bucuk yaş bu hamileligimi bi türlü kabullenemiyorum sizdede oyle oluyor mu