Hayal23455 Gizemakayy iki gün sonra gideceğim siz ne yaptınız ? Tekrar kan verdiniz mi ben kan takibi de yapmadım
Esradefnecan bebegimhayalim ayy kızlar 38.haftam haftaya 39 duâ edin bana yarın kontrolüm var nst’ye giriyorum 3.ye 😍
Hayal23455 Gizemakayy bende öyle aslında bi acile gidip vermeyi düşünüyorum ama orda bakarlar mı bilmiyorum
3premsesinannesi bebegimhayalim 27+3 erken dogum riskim var 3 premature annesiyim bu kizimda tansiyon preklemsinden yatis yapildi heran dogum olabilir 1350gram biliyordum daha 1000grammis insallah sag salim kucagima alirim amin 🙏👼
Hnd_01 bebegimhayalim 33+1 haftadayim.en son 31 haftada doktora gittim bebişim 1700 Gr boyu 42 cm di.henuz sadece 2 kilo aldım.
MevaNuur 15+3 haftalik olduk cinsiyetini ogrenemedim daha goremediler cinsiyetini kacinci haftalarda ogrendiniz
balkizim_06 December doktor normal dedi bana. Sizin doktorunuz 3 kilo falan beklıyodu sanırım hiç korkmayın allahın iznyle bsy olmz
Merv2111 bebegimhayalim 25+4 günlük 4 hafta öncesi 560 gramdı yarın kontrolümüz bakalım yarın öğreneceğiz kaç kilo almış 👶💙