Gizemgulten35 bebegimhayalim 16 haftalık 14-15 cm 146 gram dedi doktorumuz 🥰 ve 56 kiloyla hamile kaldım şuan 55.7 üm ilk başlarda vermiştim daha da almadım 😇
mavi2904 Merhaba hamiş anneler , size bir sorum olucak ben lekelenme yaşadım yumurtlamamım 10 gününde , test yapıyorum negatif çıkıyor neden acaba.
nuurr6 mavi2904 Bi kaç gün daha beklemedlsn bende de negatif çıkmıştı ama 16. Günde anında çift çizgi olmuştu.
December balkizim_06 merhaba, ben 33+1 de gittiğimde bebeğin kilosu 2 kilo 50 gramdı bana doktor geri kalmış kilosu dedi. Sizin doktor normal mi dedi? Korkuyorum valla sürekli aklımda.
balkizim_06 December doktor normal dedi bana. Sizin doktorunuz 3 kilo falan beklıyodu sanırım hiç korkmayın allahın iznyle bsy olmz
Dmnesra @bebegimhayalim 7+1 henüz kontrole gitmedim daha yeni öğrendim gitsem sizde kalp atışını duyabilir miyim?
Hilalandlevent bebegimhayalim 29+1 oldu bebiş en son ki kontrolüm de 840 gr di. 6 kilo aldım şuana kadar.
Hilalandlevent Hayal23455 8 hafta olana kadar bekleyin çünkü devlet hastanesi lndeki ultrasonda görmüyorlar kalp atışı için de erken zaten
Hayal23455 Gizemakayy iki gün sonra gideceğim siz ne yaptınız ? Tekrar kan verdiniz mi ben kan takibi de yapmadım
Seldaibrahim bebegimhayalim keseyi bugün gördüm pazartesi günü tekrar görmeye gidicez bu arada benim bu mucize resmen.5 senedir evliyim yapmadığımız tedavi kalmadı ve kendiliğinden oldu 🕊️