Merve_ceyhan0803 bebegimhayalim 14 olduk tam çocuğun kilosunu gramını bilmiyorum ama ben tam tamına 5 kilo aldım şimdiden 🤦♀️
bebegimhayalim Merve_ceyhan0803 bende 20 haftalik oldum bebeğim en son 17 haftalikken gittiğimde 200 gramdi 🥰 3 hafta sonra detaylı var o zaman 23 haftalik olcaz. Bende Bi 7 8 kilo aldım valla hızlı oldu biraz
berna-24 Merve_ceyhan0803 bizde 15 haftalık olacağız ortalama 2 kg almışım ama karnım çabuk büyüdü görenler 5 6 aylık sanabiliyor ama ben çok memnunum yemeği de seviyorum mide bulantısı olmadığı için yiyorum 🤭 ama kg olarak iyi gidiyorum. Sizde biraz dikkat edin bence önümüzde daha çok zaman var ilk bebegimde 20kg yakın almıştım
Gizemakayy Maşallah ilk gebeliginiz mi ben daha hastaneye gitmedim program indirdim ordan 7 hafta dolması bekliyorum
bebegimhayalim Gizemakayy ilk 6 haftada filan başladı 12 13 haftaya kadar her yemekten sonra olyodu kuru Bi bulantı şuan hamdolsun iyiyim
Ozgepir bebegimhayalim bebişler ve biz de aynı şekilde ilerliyoruz:) 17 haftada 200gr dı.şuan 20+2 deyim 8kg rahat aldım😭
bebegimhayalim Kajdhdh ay maşallah ben tiroid ilaci kullanıyorum pcos da var hızlı kilo alıyorum ne yazık ki
bebegimhayalim Gizemakayy ben 5 bucuk haftalikken vajinal baktı kese göründü 7+5 haftada kontrole gittiğimde kalp atışını da duymustuk
Rynryn Gizemakayy ben de şu an 7 haftalık hamileyim geçen hafta gittim 6 haftada keseyi de bebeği de gördük kalp atışını da duyduk
ilkheyecanim96 bebegimhayalim bende kullanıyorum canım 2.gebeliğim ilkinde de kullandım 17+1im henüz kilo almadım siz kaç mg kullanıyorsunuz 58im ben ama ilk gebeliğimde aldım ve 75le girdim doğuma 😂
Hasdem bebegimhayalim troid ilacınız yeterli gelmiyor ise kilo alırsınız Aksi halde almazsınız 3 haftada bir kontrol sağlıyorum ben bunun için Hafta 6 kilo aldım
bebegimhayalim Gizemakayy evet karından görünmedi değer artışı güzeldi doktor alttan bakmisti gorunmustu geç dollenme olmuş meğer
Nazli05 3prens1prensesmom benimde 33 haftada 2500 kg dedi acaba doğuma ne kadar olur normal doğum için çok kilolu olmasa korkuyorum size birşey dedkmindoktor
Gizemakayy Alttan çekiniyorum ya o yüzden bekliyorum ilk gebelim bide adet gecikmesi ikinci günü testte çıktı silik 4 günü kan testi verdim kanda çıktı beta 340 di onun üzerinden 10 gün geçti suan
bebegimhayalim Gizemakayy gittiğinizde büyük ihtimal görür ve duyarsınız ben 27 beta ile öğrendim 2600 ken vajinal göründü 3 bin üzeri karından gorunuyor
Ahsennesli Gizemakayy çok pratik hiç korkma canın yanmıyor anlamıyorsun bile.bende 6+2 de gittim alttan baktı. İlk gebeliğim ve çok bulantım var
Hayal23455 Gizemakayy Gizemakayy aynı benim gibisiniz şu an bende adetim gecikince 4.gün test yaptım kan verdim beta 300 çıktı . Bir daha kanda vermedim doktora da gitmedim erken gidince alttan bakmasın diye
Kbr-ozcn Gizemakayy Benimde beta ilk kanda 182 cıktı doktora gittim kese görülmesi ilk haftalarda olmuyor ultrasondan sadece rahim kalınlaşması var mı diye baktı.Tavsiyem çok beklemeyin bu süreçte folik asit baslamak bebrk gelişim acısından önemli