Parleur Mrb arkadaşlar. Bu yazıyı yazmak istedim hem biraz rahatlamak hemde belki birilerine örnek olur. Hergün sabırsızlıkla bu forumu takip eden biriyim bildiğim konularda fikir yazdığım da oldu sessızce okuyup geçtiğimde. Çoğunuzu bu yuzden tanıyorum siz beni pek tanımasanızda. Yurtdışındayım ve 24 haftalık hamileydim taki düne kadar. Hamileliğim çok güzel geçti aslında dün birden karnımda hafif ağrı vardı acile gittik eşimle 2 saat sandalye üstünde agrı cektım. Doktor kalp atışına baktı yavrumun gümbür gümbür. Ama dogru duzgun muayene etmedi bişeyin yok dedi. bebek büyüyo dedi gonderdi. Evde sancılarım sıklaştı iyice 5 dakıkada bir sancı cekmeye başladım. Acile geldik tekrar. Bana enfeksiyon olabılır rahımde polıp var o ypıyo sancı dedıler 3 tane ayrı ilaç serum verip gidiyolar v benim sancım bi turlu durmadı. Taki suyum boşalıp doğum yapacagım zaman farkettiler. Göz göre göre yavrumu kaybettim oğlum yahya kemalim. Doğum nasıl yapılır bilmiyodum ıkın diyolar nasıl yapıcam şaşkınım korkuyorum ağlıyorum. Bebeğın canlı gelıcek ama ölücek diyolar. Okadar tarifi zor acıkı rabbim kimseye yaşatmasın. Yavrumu doğurdum ve 5 dakika sonra kaybettik kuveze koymadılar. Sonra yanıma getirdiler keşke canımı canına verebilsem dedim okadar güzelki. Okadar masum kokladım öptüm kuzumu. Şimdi o hastanenin en soğuk yerinde bende kalbim buz kesmiş başka tarafında. Bu acı geçermi bilmiyorum...
Edebyahu Parleur rabbim size şefaatçi etsin inşallah. Başınız sağolsun.. peki nedenini söylemediler mi size sancınız bi kereden mi oldu?
Rstasar Parleur sana normal diyip eve gonderen doktoru surundurmen lazim? Dava ac hemen hic vakit kaybetme cocugun belki de yasayabilirdi belki cozulebilecek bir seydi ? Allah sabir versin
Pinkyy Parleur offf canım benim içim yandı yeminlen,nasıl böyle detaylı bakılmadan yolladılar seni eve anlamış değilim,keşke acını dindirebilcek bişi olsa,çok üzüldüm,başın sağolsun Allahım Sabırlar Versin
Ylnaknytk Sedayznn önyargılı olmayın türkiye de iyi doktorlarda var. Ayrıca bayan yurtdışında oldugunu belirtmiş.
Birmelekbirbebekannesi Parleur başın sağolsun bende 23.haftada doğurdum 6 gün sonra bebeğimi kaybettim maalesef o acı geçmeyecek unutmayacaksın ama hafifleyecek aynı korla yakmayacak içini ama hemen değil. Hemen geçmez 40gün 50gün hikaye sen kendine iyi gelen şeyi bulmaya çalışacaksın. Oyalanacaksın. Allah yardimcin olsun. Cennette bir meleğin var bununla avun. Sana şefaatçi olacak. Birde rahim ağzı yetmezliğin var muhtemelen bende de bilinmedi yavrumun canıyla ödedim doktorların dikkatsizliğini. Bunu araştır öyle hamile kal bi dahakinde dikiş atılır muhtemelen. Tekrar başın sağ olsun Allah sabır versin yüreğine ferahlık versin
Pnardadas Parleur Ayy yerle bir oldum resmen allah sabır versin doktor olup insan olamayan vicdan yoksunu cahilleri uzak etsin hepimizden şikayet edin agrınız olduğu nasıl yollar sizi
Gulsummldr Parleur bilmiyorum. Rabbim sabırlar versin. Eminim cok zordur. Bizler diyoruz aman yurtdışında üç kez ultrasonla bakıyolar, ne gerek var sürekli girmeye falan diyoruz da. eger sen burada olsaydın hemen nstye bağlanırdın. Hatta hastanede yatardın. Olmadı doğum mu yaptın. Hemen küvöze alınırdı. 24olup yaşayanlar var çünkü artık. Böyle demek bi çare olmayacak ama içim yandı cidden. Rabbaim kısa zamanda sana sağlıklı nur topu gbi bi evlat nasip etsin. 🙏🏻😔
Zeliha66 Parleur bi nst ye baglamak cok mu zor gelmis. Bisey söylesen biz elimizden geleni yaptık derler😔 darmadagın oldum resmen
Gursesgurses Parleur basın sagolsun canim. Ayni aciyi bende yasadim. Bende 22 haftalik kaybettim bebegimi. Doktor müsfettesi hicbiseyin yok deyip gonderiyordu son bir haftaya kadar. Sabah kalktim tuvalete birden suyum bosaldi ve bitmis. Hemen hastaneye gittik kalp atisi vardi ayni senin gibi. Dogana kadar yasadi yavrucak. Ama ne yazikki cigerler gelismedigi icin almiyorlar küvoze. Sanci ceke ceke dogurdum kimildamalarini hissettim rahmimde cok zordu seni cok iyi anliyorum. Dogumdan sonra 3 ay kanamam oldu cok fazla. Cok şükür 4 ay sonra tekrar hamile kaldim. Suan 13 haftalik hamileyim. Allahim sanada bagislasin tekrar insallah. Rahim agzi yetmezligi olabilir diye doktorum haftaya serklaj ameliyati yapacak doktor bana. Yani bebek buyudukce rahim tasiyamiyor ve bebek erken doguyor canim. Mutlaka sor doktoruna sende. Rahim agzi yetmezligi mi var diye. Birdahaki hamileliginde sana da dikis atilabilir. Arastir ve sor doktoruna..
seraap Parleur canim allah sabir versin insan ne diceni bilemiyor.. ama normalde yurt disindaki doktorlar dikkatli olur bu konularda bende yurt disindayim dava ac sen o doktora karsi
Benay seraap her doktor bir değil canım bende kaç kere acile gittim şimdi Demir eksikliğim var ilaç vermiyorlar bacaklarımın üstüne basamıyorum magnezyuma bakalım bile demiyorlar hamile olduğumu bildim bileli herşeyi ben sordum kana bakacakmısınız vitamin verecek misiniz diye aaa evet diyorlar doktor o mu ben mi belli değil hele 12 haftaya kadar bebeğe bebek muamelesi bile yapmıyorlar çok az kanamam oldu aradım 3 gün geçmezse gel dediler bebeğimi düşürdüm belki önceden baksalar bişeylet değişebilirdi geçenlerde acile gittim sancıyla iki kadın tansiyona baktı iyi dedi kalbini dinleyelim dediler aleti karnımda gezdiriyor çocuğun kalbinin nerde olması gerektiğini bilmiyorlar daha 15 dakika kalbi aradılar eşime döndüm kalbi atmıyor dedim meğer aletin sesini kısmış doktor ondan duymuyormuşuz birde gülerek dalga geçiyorlar kalbi atıyor ya tamam gidebilirsiniz kramptır dedi gönderdi bir bakalım bebekte mi sıkıntı var yoksa başka bişey mi var yok parasetamol yut demekten başka hiç bişey yapmıyorlar
Deletedmom128 Parleur Canım başın sağolsun Allah sabır versin 🙏 Ne desek boş. İnan öyle üzüldüm ki 😢 Rabbim senden çok seviyor ki yanına almış. 😢
CansuCaTurkmen Rabbim bol sabırlar versin başın sağolsun canım acını tahmin bile edemem belki ama gözlerim doldu içim acıdı okurken. İhmal bazen bir cana sebebiyet verebiliyorken çok kızdım bu doktorun davranışına..
Ylnaknytk Rabbim acınızı hafifletsin inşallah sabır versin. İnşallah tekrar hamile kalıp sağlıkla ve zamanında doğum yapmak nasip olur.