Mervem_123 Kızlar bu sabah sancıyla uyandım kahvaltı felan yaptım sonra yürüyüşe çıktım sancı dan yuruyemiyecek şekile geldi hastaneye gittim baktılar doğum değil dedi nts bağladı eve gönderdi ve sanciyi kesmek için hap verdi içtim ama hallen sancım var
269522 Mervem_123 neden sancıları engellediler ki öyle şey mi olur 38+2 de sancılarımla doğum yaptım ben nasıl sancıyı engellerler başka doktora gitmenizi öneririm
kahvesever__ Mervem_123 doğum değil ama sancı olucaki açılma olsun sonra da doğum olsun o nasıl doktor Muş öyle
Cinarsaitinannesi Mervem_123 180 ustteki sayi ise o bebegin kalp atışı sanci 100 civari olirsa siddetli oluyor kağıtta alttaki cizgiler senin sancin olur
269522 Mervem_123 başka belirtilerin var mı canım nişan gelmesi su gelmesi gibi bir de sancılar ne sıklıkla oluyor nst de sancın var dedi mi ?
fatmaselgor12 Mervem_123 Devlete mi gittiniz yoksa özel mi? Ben devlet takipliyim 39 haftadayim doktorum bişey olursa hemen gel hastaneye dedi. 36dan sonra doğumlar normal olarak gözüküyor doktorun neden öyle bişey dediğini anlamadım ama başka bir hastaneye gitmeni öneririm. Bebek kakasını falan yapabilir riske atmayın.
Jaleisik Nst de sancı 180 çıkıp ta eve gönderilmek ne kdr saçma nasıl durcaksin evde o kdr sancıyla zaten