Cemre55 canm 4 kez kimyasal gebelik üst üste yaşadım.genetik temiz sadece kan pıhtılaşma var dendi ama yine olmadi 4.kimyasal gebeligimde yine olmadı ilaç kullanmama rağmen.sonra üniversite hastanesinin tüp bebek bölümüne gttim .orda doktor senin rahimde mutlaka bir problem vardır dedi . çünkü dedi hamile kalma da sorun yok yumurtaların gayet sağlıklı ama demekki rahimde bir sorun var tutunamiyor bebek dedi .kamerayla rahimi inceleyecem dedi ve 2 gün sonra gttim .rahim içine ( ofis histereskopi ) kamera koydu aynı rahim filmi gibi bir sıvı yani hortumla su fiskirtir gibu içeriye sürekli tazyikli bir su gönderip rahim içini inceledi tabi yanina 5 kisiga yakın hemşire yardımcılar da vardı hepsinin suratı bianda düştü anladım oan biseylerin ters gittiğini.dedi ben bir prof doktorh çağırıp gelecem gtti ve 5 dk sonra yani da kocası prof anabilim dalı başkanı ile içeri girdi adam içeri girer girmez beni muayene etti ve teşhisi şak dye koydu çekip gitti ben öylece kaldım .bana dedi senin rahim çok dar ve Tuplerin kamerada bile görünmüyor dedi bu Halle hamile kalman bile bir mucize eğer bebek tutunsaydi bile kalbi dururdu yada düşerdi yada hiç olmadj dış gebelik bile yäşardin dedi tedavisi yokmi hocam dedim ameliyat olacaksın dedi . sonra ara tara adamın ofisini bulup eşimle akşam vakti çaresiz bir şekilde gttik okadar umudum kalmamış okadat yorulmusim ki artk nolacaksa olsun diyordum tabi bu olaylar yaşanırken 4.kimyasal gebeliğim yaşanmıştı hala kanamam devam ediyordu doktorum prof olan dediki hemen gel hallederim psikolojim hazır dgl dedim ve 3 ay bekledim karar verince gttim hemen ameliyata alındım rahim şeklimk düzeltti bana artk gebe kalabilirsin dedi.ameliyattan sonra 2 aya yakın korundum 6.ayimda hamile kaldım benm rahim normal insanlara oranla hala dar olduğu için herzaman erken doğuma hazırlıklı ol dendi .yatarak 35.haftama kadar zorla geldim 35 te acil doğuma alındım çok şükür bebeğim şuan benimle 1 yaşına girdi 🥰demem oki biseyler oluyorsa mutlaka bir sebebi vardır peşine düş ve araştır bazen sebebi çok basit bir rahimde perde yada bir et parçası minicik bişey bile olabiliyor biz olur olur derken de zaman geçiyor .bian önce araştır derim canm