Raziyenurx Kızlar 30. Haftadan sonra doktor iki haftada bir gel dedi siz nasıl gşdiyorsunuz normalde bir ayda cagırıuordu ama
yesilkahve Raziyenurx 32 den sonra iki haftada bir dedi doktorum. Haftaya gidicem 36 olucaz bakalım o zaman bir haftaya düşürür mü
Ilba_34 Raziyenurx bugün randevum vardı 30 haftalığım 34 de çağırdı sonra 36 sonra her hafta görüşelim dedi ☺️
GizeemArslaann Raziyenurx ben nstye 32den sonra giriliyor diye biliyordum. Ben şu an 31 haftalık hamileyim
Asya011 Ben 33 oldum ama doktor bir ay sonra gel dedi 32. Haftada en son gitmiştim şu an biraz tedirgin oldum
Eylemyerlii Ben 32. Haftadayım bugün gittim 15 gün sonraya randevu verdi bakalım nasıl yetişcez muayene paralarına… babaların gözü yaşlı
naneliseker_ Eylemyerlii evet çok pahalı. Allah yardim etsin. Keşke devlete gitsek ama malesf hoş şeyler olmuyor. Paranla pasa olmak zorunda kalıyorsun bazen.:)
Tns1925 naneliseker_ bazı yerlerde 15 günde 1 bazı yerlerde 10 günde 1 ücretsiz muayene oluyorsunuz. Her gittiğinizde ücret ödemiyorsunuz.
naneliseker_ Tns1925 evet öyle. Ama benim oturduğum yerde özel yok 2 saatlik yol derken yine muayene parası yola vermis olunuyor vs. Mazottan da gidiyor muayene bedava oluyor ama 2 de biri :)
Nuryg Bende 32. Haftada doktora gittim nst ye baglamadı bi ay sonra gel dedi bana fakat 33. Haftamda hasta oldum baya o zaman nst ye soktular bi sorun var mı diye onun dışında 36. Hafta sonunda 37. Haftada bi daha gitmeyi düşünüyorum