eylem-47 Baharctn Kısmet canım üzülme Allah büyük sana da nasip olacak vakti gelince 🙏 Ben adet olmadım daha
Baharctn Baharctn eylem-47 merhabalar gebelik haberimi vermak için yazdım sizce sevincimi paylaşmak istedim ☺️
NovaVina_ Mykm bence Subat ayinda gecirmistim. Simdilik lekenme kanama yok cok sukur ama testlerde negatif 🥹 Saglikla kucaginiza alin
Ecexxxxxx Baharctn bende bugün oldum aşırı ağrılı geçiyor bu kadar geciktiği için galiba.. kuzum üzülme bak aynı gün olduk bu ay birlikte takip edelim birbirimize moral olalım 💘 herşeyde bir hayır vardır 🙏🏻
eylem-47 Ecexxxxxx Hayırlısıyla inşallah sana da nasip olur.🙏Ben hala aynıyım 7.günüm gecikmemin olmadım henüz
Baharctn Ecexxxxxx hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım çok üzüldüm ağladım en büyük destekçimi eşim sağolsun moral verdi bu ay dediginiz gibi takip edelim tekrardan konuşup güzel haberlerle verelim inşallah 🥹🌹
Wafflesgirl Raabiagundasi aşırı uykum vardı çalışıyordum. Sabah ağzımda demir tadı gibi bir tat oldu 1 kez, sonrasında aşırı midem bulunmaya başladı ama hamile olduğuma hiç ihtimal vermedim. 49.000 betayla, 1.5 aylıkken öğrendim hamileliği.. :)
Ecexxxxxx Baharctn canım her kadında betaHcg hormonu zaten vardır 10 un üzerine çıktığı zaman hamilelik kabul edilir aşağısı normal yani gebelik yok demektir
Mykm Baharctn 2 cevap var adetin gecikmeden yaptığın için beta yükselmemiş ikincisi adet günü veya adetten sonra yaptıysan da hamile değilsindir kesin ve sana şöyle söylim düşük beta ile karşılaştığında 2 gün sonra 200 kere çıkmazsa en az 1 hafta içinde adet görüyorsun kimyasal gebelik geçiriyorsun bende geçirdiğim için biliyorum
Baharctn Mykm teşekkür ederim adetim beş gün gecikti altıncı günün sabahın da adet oldum normalde adetim gecikmezdi son iki aydır bu durumu yaşıyorum altıncı günün sabahın da değerlerine baktırmak istedim beta HCG değerim böyle çıktı sizce kimyasal gebelik yaşamış olabilir miyim
NovaVina_ Mykm korkuyorum su an :( gecikmemin 9. Gunu ve bu sabah kahverengi akintim oldu. Aksam kan sonucum cikacak. Bir defa kimyasal yasadim 😔
Mykm Baharctn evet çoğu kadın hamile kaldığını bile fark etmeden adet olduğunu düşünür adet kanaması ile ortalama 1 hafta sonra kanamam başlıyor ve değerlerin sıfırlanıyor
Mykm NovaVina_ kimyasal gebelik geçirdim ben geçen ay Eylül de 1 hafta sonra kanamam olmuştu değerlerim sıfırlandı hiç adet görmeden hamile kalmışım Şuan 7+3 haftalığım
NovaVina_ Mykm vay be mucize 🧿🧿🧿 gelmek istedikten sonra her sekilde geliyor desenize. Saglikla kucaginiza alın 🌸🙏🏼