Baharctn eylem-47 hayırlısı olsun hakkımızda yerleşme kanaması yaşadınız mı peki hiç nasıl olduğunu biliyor musunuz
Yes_mom0 Baharctn cnm benim 2 gün önce kahverengi akıntım oldu şuan da bitti gibi düşünüyordum hala az az dvm ediyormus bakalım regl olmazsam yerleşme kanamasidir başka açıklaması yok ilk defa regl öncesi böyle bir akıntıya şahit oldum
Baharctn Yes_mom0 hayırlısı olsun inşallah hakkımızda benim bugün pembemsi akıntım var sürekli lavaboya gidip geliyorum bazen alıyor bazen duruyor tam akmıyor yatin adet olmazsam inşallah hamileyimdir rabbim inşallah nasip eder 🥹
Yes_mom0 Raabiagundasi aşırı baş ağrısı yaşayanlar cvp yazabilir ler mi acaba hamile değilim ama bu ay aşırı baş ağrım oldu durduk yere
Mrvm005 Umutluol adet donemiydi sanirim tam hatirlamiyorum ki. 2 hafta sonra falan da mide bulantim başlamisti
mysa26 Arada bir midem bulanıyordu çok hafif hafif ama testte pozitif çıkmıyordu. Hamileliğin habercisiymiş demek ki. Ve aşırı bir şekilde iştahım açılmıştı
Umutluol mysa26 ya aynı benim gibi ama sanki adet olacam gibi hissediyorum inşallah olmam hamileyimdir 🤲
NovaVina_ Mykm bence Subat ayinda gecirmistim. Simdilik lekenme kanama yok cok sukur ama testlerde negatif 🥹 Saglikla kucaginiza alin
Ecexxxxxx Baharctn bende bugün oldum aşırı ağrılı geçiyor bu kadar geciktiği için galiba.. kuzum üzülme bak aynı gün olduk bu ay birlikte takip edelim birbirimize moral olalım 💘 herşeyde bir hayır vardır 🙏🏻
eylem-47 Baharctn Kısmet canım üzülme Allah büyük sana da nasip olacak vakti gelince 🙏 Ben adet olmadım daha