_Bihterziyagil Kızlar oturma odası için perde alacağım ama nasıl perde seçsem bilemiyorum bi tane model begendim o olmaz salon perdesi dediler akrabalar ama ben çok begendim oturma odalarınızın perdelerini atar mıısnız fikir olur hem alacaklara da 🙂🙂🙂🥰
_Bihterziyagil Yazmelegi_ önceliğim o benim begendim perdeler oturma odası için olur mu salonum yok çocuk odası oturma odası var zaten
Yazmelegi_ _Bihterziyagil olur niye olmasın benim salonla oturma odasının perdesi aynı fonlari ayni sadece renk farkı var
_Bihterziyagil Yazmelegi_ aklımı karıştırdılar ya heveslnedim sordum bi belki fakrlı modeller bulurum diye yok olmaz falan
_Bihterziyagil Ankara-58 googleye mutlu resim diye yaz canım ya da happy mom resim yükleme diye orda link var oraya tıkla resim seç yüklemek istediğini sonra da linkini buraya kopyala bu şekilde oluyor
_Bihterziyagil Ankara-58 fon kullanmıyorum karanlık oluyor diye vardı kaldırdım sade kullanmak istedim
SenaBM _Bihterziyagil aşırı göz yorar bu ama tabi zevkler ve renkler tartışılmaz ben bunu kilere bile takmam 😂
Ebru-29 _Bihterziyagil bunlar bence çok demode modeller. Desensiz keten tüller keten fonlar daha class duruyor. Bunlari orta yaşlar bile kullanmıyor
Egemoms1303 _Bihterziyagil ben yatak odasında kullaniyorum benzer model geçen oturma odama denedik küçük geldi yoksa orda kullanacaktım bir süre 🤭 ben de seviyorum bu modelleri 🥰
_Bihterziyagil Ankara-58 attıgım görseller nasıl sence olur mu oturma odası için sürekli kullanım oluccak sonuçta
Ankara-58 _Bihterziyagil senin tercihin ama artık herkes sade tercih wdiyo şekilli çiçekli desenliler kalktı artık cnm