Elifff7272 Herkese merhaba regl 4 gün gecikti bugün dün kam verdim bugün sonuç çıktı 663 çıktı ama ebe aradı kadın doğuma git haftaya dedi çok yükselmemiş dddi ben çok tedirgin oldum benim gibi olan var mo
Alizee Elifff7272 bu kararı vermek için, 2 gün arayla aynı hastanede toplam 3 kez beta testi vermeniz lazım. Ancak o zaman yükselmenin sağlıklı olup olmadığını takip edilebilir
hasret1922 Elifff7272 bende 600 kusirla ogrendim 3 gun falan gecikmisti 2 gun sonra 2000 kusur olmustu 2 katladikdan sonra sorun yok ilk hamileligimde 50 ogrenmistim kizimi yani ikiye katlamasini takip et yeter
Burcu__0506 Elifff7272 canım ikiye katlarsa bi sıkıntı yok belkide seninki geç döllenme değil benim geç döllenme oldu 1 gün gecikme 15 öğrenmştim
hasret1922 Elifff7272 evet ikiye katliyorsa saglikli gebelik oluyor az olursa sagliksiz diye biliyorum ilk gebeligimde oyke kurtaj olmustum ikiye katlamamisti
Burcu__0506 Elifff7272 üzülme canım sağlıkla ilerlesin başka birşey düşünme ayrıca stres yapma sakın kendine
Anonim28 Pamuk Ben regli günüm beta verdim 181 çıktı 2 gün sonra sağlık ocağına gittim kan almadılar benden 3 gün oldu şimdi, takip edemiyorum doğal olarak haftaya çarşambaya doktor randevusu aldım
Ftm_75 Pamuk hqhaa ben her iki hamileligid3 5.1 le öğrendim ve kızım 2 yaşında karnındaki 6 haftalık oldu çok şükür bu olumsuz konuşan insanlara dalmak istiyorum zaten anne adayı stres yapıyor birde onlar boş beleş konuşuyor
Pamuk Anonim28 Ben bir kez boş gebelik geçirdiğim için. 15 20 gün boyunca 2 günde 1 kan verdim acilde
Anonim28 Pamuk yarın 4. Gün oluyor gidip aynı hastanede kan versem mi bende yada kontrolü mü beklesem o kadar kafam karışık ki
merylii_ Elifff7272 canım başka kan verdin mi yoksa ilk defa verdin o mu 600 çıktı eğer başka vermediysen 2 günde bir tekrarla 3 kez falan her iki günde bir %66 lık bi artış olması gerek minimum artış düzenli 1.5-2 kat civarında seyrederse korkma