Ladyss Sadece adete olacak gibi bel kasık ağrısı oldu bende hafif şekilde. Onun dışında bir belirtim yoktu. Ben de çok araştırırdım belirtileri ama çok takılmamak lazımmış test sonucu ancak belirler
hellomama Koku hassasiyeti.. oğlumda her yer deniz tuzu kokuyordu sürekli koku geldikçe bulanıyordum. Şuanki gebeliğimde ise haşlanmış yumurta öyle bir koktu ki anlatamam.. hemen test almaya koştum direkt pozitif:) İdrar yolu enfeksiyonu.. denk mi geldi bilmiyorum ama ilk gebeliğimde de inanılmaz bir alt ağrısı ve idrar yolu enfeksiyonuna benzer ağrılarım oluyordu.. şimdi de öyle.. :)
LeylaEla ezzie adetime 3 gün kala görendim - aşırı uyku, göğüs hassasiyeti, adet olacakmışım gibi bel kasık ağrısı
2prenses_masal-oyku ezzie uyku yorgunluk ve göğüs ağrısı bide sağ tarafta yada sol tarafta kasıkta yanma hissi sürekli tuvalete çıkma bel ağrısıda var ben bilmiyodum hamile olduğumu mesela bel ağrısından geberiyodum bel düzleşmesi sanmıştım
Nurumsun Baş dönmesi, sırt ağrısı, yüzde solgunluk, göğüslerde hassasiyet, kasıklarda ağrı. Bende bunlar olmuştu
karaguzelirem_ Ben bahsedilen hiçbir belirtiyi yaşamadığım için çok çok geç anlamıştım hamile olduğumu 😂 zaten doktorlar normal yolla bebeğiniz olmaz tedavi görmeniz gerekiyor deyince de hiç hiç ihtimal vermemiştim sanırım bende ki en büyük etkisi uyku idi ama zaten normal hayatta da çok uyuyan ve uykuyu seven birisi olduğumdan onu da gebelik belirtisi olarak algılamadım 😂 taa ki adetimin üstünden 15 gün geçipte test yapana kadar
karaguzelirem_ Happ çünkü eşimin sperm değerleri çok düşüktü ve 2 kere aşılama yaptırmıştım onlarda tutmadı en son çare tüp bebek yapacaktık bir süre ara verelim istedik ama allahıma şükürler olsun bir mucize gönderdi bize tedavisiz hamile kaldım, doktorların olmaz dediğini rabbim oldurdu 🤲🏼
Ada9y ezzie bende hemen idarara sık çıkma isteği başlamıstı. Ama çok sıkışmış hissettiriyor 4 gece üst üste sabah 5 e doğru sıkışık uyandım baya sonra testle öğrendim
Sevval41 ezzie benim iki hamileliğimde de gecikme dışında aşırı yemek yeme isteği gelişince birde akıntım çoğalmıştı göğüs hassasiyeti vardı ama göğüs uçlarımında rengi koyulaşmaya başlamıştı öyle anladım
ceren2605 ezzie ben de hic ayirt edememistim. Surekli regl oldum diye tuvalete gidiyordum akıntı geliyordu gunum gecikince de tek bir tarafta batma hissi oluşmuştu
Babyismama ezzie bence en ayırt edici sık idrar çünkü diğerleri adetle aynı neredeyse ayırt edilmesi zor :)
Bibebek MahurunAnnesi ezzie Bende hamileliğin bütün belirtileri olmasına rağmen hatta regl olamıyaşımın üstünden bir aydan baya uzun dönem geçmesine rağmen hangi hastaneye gittiysem beta hgc de gözükmemişti testte de çıkmıyordu çok geç gözüktü kese bazen geç oluşuyor o yüzden baya bekle derim
Happ karaguzelirem_ çok şükür darısı bize inşallah bende pcos eşimde de sperm sayısı bir miktar az düşük ileri hareket yine düşük ve morfoloji 0 daha yeni tedaviye başladık ama bakalım inşallah nasip olur yeme içme konusunda özel bir şey yaptınız mı peki eşiniz için