Senayan Benim yalnızca bel ağrım oldu hatta bacaklarıma kadar iniyordu ağrı onun dışında birşey olmamıştı her insan da farklı etki gösterebiliyor
devrim_sema_1461 ezzie valla bende çok belirgin olarak mide bulantısı ve istifra etmek oldu bide çok yorgun hissettim bunalımdaymışım gibi ağlama krizleri yaşadım
Newmommyy ezzie adet belirtilerine çok benziyor ayırt edemiyorsunuz inanın. Belki bilenler biliyordur ateş çok büyük belirti bence. Yumurtlamadan itibaren adet gününüze kadar her gün aynı saatte ölçtüğünüz ateş düşmüyorsa sabit kalıyorsa muhtemelen hamilesinizdir. Ben bir tek orada anlamıştım. Yoksa göğsümün ağrıması şişmesi vs hep adet öncesi ile aynıydı. Mide bulantıları da 6. Haftada anca başladı.
npsnps Bence adetten en belirgin ayıran koku hassasiyeti, yani sehpanın üstünde duran mum sanki burnumun içine sokmuşum gibi geliyordu bana😅 ve normal adet olduğunda birkaç güne inmesi gereken göğüslerin uzuunca bir süre dolgun kalması diyebilirim.
Sibel_yay_46 ilaydanerimank akıntı normal şekilden daha çok geldiyor demi birde. Bendede ateş basma felan oldu yoğun başka. Birşey yok şu anlık
merylii_ ezzie uyku, yorgunluk, sık idrara çıkma ve kasık ağrısı regl ağrısından farklı bi kasık ağrısı ama
Cankuss35 ezzie bende göğüs sızlaması hiç olmadı bugüne kadar . Gebeliğimi bu sızlamayla acaba mı dedi m . Tek farkı oydu sonradan birsürü belirti çıkıyor